1-Vippi

1-Vippi on kotimaisen Ramesess Oy:n yksi aputoiminimistä pikalainamarkkinoilla, ja sen kautta voit ottaa vippinä 20-400 euron summia, 14-60 vrk takaisinmaksu ajoilla.

Firman muita toiminimiä pikaluotoissa ovat esimerkiksi Vippiraha, Supervippi, Eurovippi, Mikrovippi, sekä Mobilaina. Sinulla voi asiakkaana olla kerrallaan vain yksi vippi näistä palveluista kokonaisuudessaan.

Kuten muissakaan Ramesess Oy:n pienlaina palveluissa, et tarvitse vipin hakuun esimerkiksi takaajia tai vakuutta/panttia.

Niiden sijaan luoton ehtoihin kuuluvat muun muassa täysi-ikäisyys (vähintään 18 vuoden ikä), Suomen kansalaisuus, moitteettomat luottotiedot, sekä omassa nimissä oleva matkapuhelin (ei siis prepaid liittymä eikä salainen numero).

Ennenkuin aloitat pikalainan haun palvelusta, sinun kannattaa tutustua pienlainan ehtoihin yksityiskohtaisesti, etenkin suhteessa siihen, mitkä vippien todelliset vuosikorot ovat.

Näitä todellisia vuosikorkoja käyttäen voit helposti vertailla pikalainojen hintoja toisiinsa (sama summa ja maksuaika) eri vippifirmojen välillä, parhaan tarjouksen löytämiseksi.

Pienluoton ottaminen sekä maksaminen takaisin

Uutena asiakkaana sinun tulee tunnistautua palveluun TUPAS verkkopankki tunnuksia käyttäen, jonka myötä saat oman, henkilökohtaisen PIN koodin.

Tätä PIN koodia käyttäen voit tehdä varsinaisen lainahakemuksen matkapuhelinta ja tekstiviestejä käyttäen.

Ota huomioon että tässä prosessissa nämä tekstiviestit on hinnoiteltu erikseen, ja ne tulevat maksettavaksesi, vaikka yritys ei myöntäisikään sinulle lainaa.

Voit jättää lainahakemuksen palveluun 24/7, mutta jätettyjä hakemuksia Ramesess käsittelee vain toimistonsa aukioloaikoina, ma-la klo 7-23, sekä sunnuntaisin 12-18, joina aikoina myös myönnetyt pikaluotot maksetaan asiakkaille.

Uutena asiakkaana voit hakea vippiä vain 100 euroon asti, ja vanhana asiakkaana aina 400 euron maksimiin saakka.

Kun olet jättänyt lainahakemuksesi, yritys tarkistaa jättämäsi tiedot, muun muassa luottotietojen sekä väestörekisterin tietojen suhteen, jonka jälkeen saat lainapäätöksen.

Maksuaikaa palvelun vipeissä on 14-60 vrk, riippuen kuinka suuren vipin otit, ja millaisin ehdoin. Pikalaina maksetaan takaisin laskulla, jonka yritys toimittaa kotiosoitteeseesi, ja laskusta löytyvät kaikki tarpeelliset tiedot maksun suorittamista varten.

Kun olet maksanut vipin takaisin ajallaan ja moitteettomasti, voit hakea (maksun rekisteröidyttyä palvelun tietokantaan) uutta pikaluottoa, sillä yhdellä asiakkaalla saa olla avoinna vain yksi vippi kerrallaan.

1-Vippi - Vippi Opas