200 Pikavippi

200 pikavippi on yksi lainamarkkinoiden yleisimpiä luottomuotoja, sillä suomalaiset vippaavat keskimäärin (Tilastokeskus) noin 200 EUR kerrallaan.

Tarkkaan ottaen Tilastokeskuksen "Luottokanta" julkaisun mukaan keskimääräinen vippilaina on Suomessa ollut hieman yli 200 euroa, takaisinmaksu-aikana ollessa (keskimäärin) hieman yli 30 vrk.

Kaikkein yleisin vippilaina-haitari joka näistä palveluista on tarjolla on 50 ja 1000 euron välillä, ja yli tuhannen euron lainat luokitellaankin useimmiten kulutusluottoihin, ja niillä on huomattavasti pidemmät takaisinmaksu-ajat.

200 EUR pikaluottoja haetaan erittäin monimuotoisiin tarkoituksiin, mukaanlukien pienelektroniikan oston kattamiseen, ruokaostoksiin, bensakuluihin, jne., toimien joustavana rahoitussiltana ennen seuraavaa palkkapäivää.

Useille tällaista luottoa hakevalle vaihtoehtoisina luoton käytön muotoina ovat siirto luottokortilta omalle tilille tai panttilainaus.

Varsinkin luottokortilta lainaaminen (useimmiten verkkopankin palveluna) on yksi helpoimmista vaihtoehtoisista tavoista ottaa tällainen laina nopeasti käyttöön.

Tosin vippilainoja voi hakea myös SMS tekstiviesteinä, joten jos olet ostoksilla ja tarvitset rahaa pankkikortin käyttöön välittömästi, tekstiviestinä haettu vippi on useimmiten tilillä 15-30 minuutissa luoton hyväksymisestä (lain mukaan klo 7-23 välisenä aikana, tai vaihtoehtoisesti pikalaina-palvelun toimistoaikoina).

200 EUR vippejä tarjoavat firmat

Suurin osa Suomessa toimivista yli 80 pikalaina firmasta tarjoaa 200 euron suuruisia luottoja asiakkailleen.

Näiden palveluiden suosioissa on kuitenkin huomattavia eroja, ja kaikkein eniten käytettyihin kuuluvat esimerkiksi Ninninpikalaina.fi, Euroloan, Credit24, sekä Risicum.

Ninninpikalaina.fi on Arctic Freetime Service Oy:n tuottama pienlaina palvelu, josta voit hakea luottoa summille 50-200 euroa, laina-aikoina ollessa 14-30 vrk, riippuen millaisin ehdoin vipin otat.

Palvelua käytettäessä on kuitenkin hyvä huomata, että ensilainana palvelu tarjoaa pienempiä summia, ja asiakassuhteen kehittyessä voit ottaa porrastetusti suurempia luottoja, aina 200 euron maksimiin saakka.

Euroloan (euroloan.fi) tarjoaa lainoina summia 50 ja 1000 euron välillä, luoton takaisinmaksu-aikoina ollessa 14 vrk - 90 vrk, riippuen lainatusta summasta.

Lainaa voi palvelusta hakea verkkohakemuksena tai vaihtoehtoisesti myös matkapuhelimitse, myös prepaid liittymillä, sillä Euroloan antaa sinulle verkkopankki tunnistautumisen yhteydessä PIN koodin, jota käyttäen tunnistautuminen tapahtuu SMS tekstiviestien yhteydessä.

Credit24 on puolestaan monikansallisen MCB Financen tuottama lainapalvelu, josta voit hakea 50-3000 euron summia, eräpäivinä ollessa 1 kk - 24 kk.

Palvelun käytössä on 19-ikävuoden mini-ikä vaatimus.

Risicum on Suomen käytetyin pikalaina palvelu, joka on ollut Yhdysvaltalaisen pörssilistatun Dollar Financial Corp:in omistuksessa vuodesta 2011 saakka.

Yrityksen kautta on mahdollista hakea luottoja 50 - 1000 euron summille, laina-aikoina ollessa 14-90 vrk.

Palvelu käyttää lainanhaku muotoina ilmaista verkkohakemusta, mutta voit hakea vippiä myös tekstiviestillä tai soittamalla firman asiakaspalveluun.


200 Pikavippi - Vippi Opas