24 Vippi

24 Vippi on suomalainen pikalainapalvelu, josta voit vipata 50-1000 euroa, 14-60 vrk takaisinmaksu-ajoilla.

Vippiluoton hakemiseen palvelusta ei tarvita takaajia tai vakuuksia.

Niiden sijasta luoton myöntämisen ehtoihin kuuluvat muun muassa 18-vuoden minimi-ikä, Suomen kansalaisuus, moitteettomat luottotiedot, henkilökohtainen pankkitili, sekä vakituinen lähiosoite Suomessa.

Ennen kuin aloitat pienlainan hakemisprosessin palvelun kautta, sinun kannattaa tutustua luottojen lainaehtoihin yksityiskohtaisesti ja kokonaisuudessaan.

Erityisen tärkeitä kohtia lainaehdoissa ovat luottojen todelliset vuosikorot, sekä lainan takaisinmaksuun liittyvät yksityiskohdat.

Näistä lainojen todelliset vuosikorot ovat erityisen tärkeitä, sillä niiden avulla voit helposti vertailla (samoille summille ja takaisinmaksuajoille) vippejä eri firmojen välillä.

Pikaluoton hakuprosessi ja maksaminen takaisin

Lainan hakeminen on palvelussa mahdollista kahdella tapaa, joko verkkohakemuksena tai vaihtoehtoisesti SMS tekstiviestein.

Näistä verkkohakemus on aina ensimmäinen tapa hakea vippiä uusille asiakkaille, ja tämän haun yhteydessä tunnistaudut aina verkkopankki tunnuksilla, ja saat oman, henkilökohtaisen PIN-koodin.

Tämän PIN koodin avulla voit jatkossa hakea pienlainaa myös SMS tekstiviestein, jonka käyttöön ja mahdollisiin tekstiviestihintoihin sinun kannattaa perehtyä tarkkaan ennen haun aloittamista.

Kun haet lainaa voit valita itse niin lainasumman, kuin myös takaisinmaksu-ajan eri vaihtoehdoista.

Jätettyäsi hakemuksen palveluun, palvelu tarkastaa muun muassa luottotietosi ja muut jättämäsi tiedot, jonka jälkeen saat lainapäätöksen.

Lainan hakemisen yhteydessä voit valita, haluatko laskun sähköpostiin tai postiosoitteeseesi. Laskusta löytyvät kaikki tiedot luoton takaisinmaksamista varten.

Palvelun kautta otettuihin lainoihin on mahdollista myös hakea eräpäivän siirtoa, 30 vrk verran maksuohjelman muutoksena, jonka hinnasto löytyy palvelun virallisilta nettisivuilta.

Kun olet maksanut pikalainan takaisin, voit hakea uutta lainaa palvelusta, sillä yhdellä asiakkaalla voi olla avoimena vain yksi pikaluotto kerrallaan.

24 Vippi - Vippi Opas