4Finance

4Finance on Pohjois-Euroopan alueella toimiva vippialan yritys (markkinajohtaja mm. Latviassa ja Liettuassa), jonka aputoiminimi Suomen pikalaina markkinoilla on "Vivus".

Yritys, jolla on toimintaa myös Ruotsissa ja Tanskassa, on myöntänyt (firman oman ilmoituksen mukaan) viimeisen 4 vuoden aikana yli 1,25 miljoonaa pikaluottoa toimimissaan maissa.

"Vivus" aputoiminimen lisäksi firma toimii useissa maissa myös palvelunimellä "SMS Credit", mutta Suomessa vain "Vivus" nimen kautta.

Yrityksen kautta tarjottuihin pikaluottoihin ei tarvita hakuun esimerkiksi takaajaa tai vakuutta.

Niiden sijaan lainaehdoista löytyvät mm. vaatimus 20-vuoden minimi-ikään, ei maksuhäiriömerkintöjä luottorekisterissä, sekä julkinen osoite Suomessa.

Yritys lainaa Suomen markkinoilla pikavippejä summille 10-600 euroa, joilla voit hakea maksuaikaa 1-30 vrk verran.

Uusillle asiakkaille löytyy myös erityisehtoja kolmen ensimmäisen vippauskerran ajan, siten että ensimmäinen pikaluotto voi olla 10-400, toinen 10-500, ja kolmannella kerralla voi hakea myös palvelun maksimimäärää, aina 600 euroon saakka.

Ennenkuin aloitat luoton hakemisen, sinun kannattaa tutustua vippien ehtoihin kokonaisuudessaan ja yksityiskohtaisesti, etenkin suhteessa luottojen todellisiin vuosikorkoihin ja lainan takaisinmaksuun.

Pienlainan ottaminen Vivus-palvelusta ja takaisin maksaminen

Uutena asiakkaana sinun tulee tunnistautua palveluun verkkopankkitunnuksia käyttäen, joko Nordean, Osuuspankin, Sammon, Handelsbankenin, Tapiolan, Aktian, Säästöpankin, tai Paikallisosuuspankin tiedoilla.

Tämän tunnistautumisprosessin aikana asetat salasanan, jota käyttäen tunnistautuminen palveluun tapahtuu jatkossa.

Varsinaisen lainahakemuksen voit täyttää netissä, ja toisesta lainauskerrasta saakka voit hakea vippiä myös puhelimitse, soittamalla Vivuksen asiakaspalveluun toimistoaikoina, 8:30-16:00.

Kun olet jättänyt luottohakemuksesi palveluun, firma tarkistaa tietosi, muun muassa luottotietosi luottotietorekisteristä ja henkilötiedot väestötietorekisteristä, jonka jälkeen saat lainapäätöksen.

Vipin takaisinmaksuaikana on 1-30 vrk, riippuen millaisin ehdoin vippiä hait, ja tähän maksuaikatauluun voi myös hakea muutosta, johon ohjeet ja hinnasto löytyvät palvelun virallisilta nettisivuilta.

Luoton maksamista varten Vivus lähettää sinulle kotiosoitteeseesi laskun, josta löytyvät kaikki tarpeelliset tiedot pikalainan maksamista silmälläpitäen.

Kun olet maksanut pienlainan takaisin moitteettomasti, ja maksu on rekisteröitynyt Vivuksen tietokantaan, voit hakea uutta pikalainaa, sillä yhdellä asiakkaalla voi olla avoimena vain yksi pikaluotto kerrallaan.

4Finance - Vippi Opas