5 Suosittua Pikavippiä

5 suosittua pikavippiä arvostelu ja katsaus niihin tekijöihin, jotka tekevät näistä palveluista suosittuja suomalaisten keskuudessa.

Suosituimpiin Suomessa toimiviin pikalaina palveluihin kuuluvat Euroloan, Credit24, Risicum, Vipster, sekä Vivus, joilla kullakin on omat vahvuutensa ja syynsä suosion takana.

Euroloan (euroloan.fi) on Euroloan Consumer Finance yrityksen nettipalvelu pienlaina markkinoilla, jonka kautta voit ottaa lainaa 50e - 1000e summilla.

Laina-aikoina yrityksen pienluotoilla on 14-90 vrk, ja ensihakemus tapahtuu aina verkkolomakkeen kautta, mutta vanhana asiakkaana voit hakea luottoa myös tekstiviestein.

Koska palveluun tunnistautuminen tapahtuu verkkopankkitunnuksilla, jota kautta saat oman, henkilökohtaisen PIN koodin, lainaa voivat hakea myös prepaid-matkapuhelin liittymäiset asiakkaat.

Minimi-ikänä tälle palvelulle on 18-vuotta (maksimina 70-vuotta).

Credit24 puolestaan on MCB Finance Finlandin pikalaina sivusto, josta voit hakea luottoa €50-€3000 summille, joista yli €1000 summat luokitellaan tosin useimmiten kulutusluottojen luokkaan.

Voit valita hakemaasi pikavippiin takaisinmaksu-aikaa 1kk - 24kk, siten että luoton takaisin maksu tapahtuu useammassa erässä, kulutusluottojen tapaan.

Lainaehtoihin kuuluvat palvelussa muun muassa 19-vuoden minimi-ikä, ja lainan hakeminen tapahtuu verkkohakemuksena, jossa tosin osana prosessia käytetään matkapuhelinta apuna.

Jos haluat laskun sähköpostiisi paperisen version sijasta, se on mahdollista Credit24 palvelun kautta.

Risicum, Vipster, ja Vivus

Risicum.fi on ollut viime vuosina Suomen käytetyin pikalaina palvelu, ja tämä suosio johti muun muassa siihen, että pörssilistattu Yhdysvaltalainen DFG-yhtymä osti firman vuonna 2011.

Siten Risicum on nykyisin yksi vakavaraisimmista ja luotetuimmista vippaajista, jonka kautta voit hakea luottoa 50e - 1000e summille, takaisinmaksuun tullessa vaihtoehtoina 14-90 vrk.

Palvelun suosiota on myös nostanut mahdollisuus täysin ilmaisen verkkohakemuksen käyttöön, eikä tässä hakutavassa ole mukana minkäänlaisia piilokuluja (kuten maksullisia SMS viestejä) tai vaatimusta matkapuhelimen käyttöön.

Vipsterin tuottama pikalaina palvelu netissä on Vippi.fi, joka oli Suomen suosituin alan palvelu vuonna 2009, ja kärkipäässä käytetyimpien joukossa kunakin vuonna sen jälkeen.

Vippi.fi nettisivustolta voi hakea lainasummina 50 - 1000 EUR, laina-aikoina ollessa 14 vrk - 60 vrk.

Voit hakea lainaa verkkolomakkeen avulla, joka on ilmainen hakutapa, mutta myös soittamalla firman asiakaspalveluun, tai SMS tekstiviestien kautta, joka on kätevä hakutapa, jos käytössäsi ei ole nettiyhteyttä juuri rahan tarvitsemisen hetkellä.

Palvelun käytön minimi-ikänä on 18-vuotta, muihin lainaehtoihin kuuluessa muun muassa moitteettomat luottotiedot.

Vivus.fi (jota pyörittää 4Finance Oy) on ainutlaatuinen Suomen pienluotto markkinoilla, sillä yritys tarjoaa ensilainoina korottomia ja ilman käsittelymaksuja olevia lainoja: maksat takaisin vain saman summan, jonka otit luottona.

Ilmaisen ensiluoton lisäksi firman palvelu on pärjännyt hyvin myös muutoin hintavertailupalveluissa, kuten VippiVertailu.com, joka on lisännyt Vivuksen suosiota.

Palvelusta voit hakea lainaa 10-600 euroa, takaisinmaksuaikoina ollessa joustavasti 1-30 vrk.

5 Suosittua Pikavippiä - Vippi Opas