A-Vippi

A-Vippi on Ege Financen pienlaina nettipalvelu, josta voit vipata 40, 80 tai 160 euron kokoisia pikalainoja lyhytaikaiseen rahoitustarpeeseen.

Lainan myöntämisen ehtoihin kuuluvat muun muassa se, että sinun tulee olla täysi-ikäinen Suomen kansalainen, ja että olet hoitanut raha-asiasi moitteettomasti (ei merkintöjä maksuhäiriörekisterissä).

Lisäksi tarvitset lainanhakuun matkapuhelinta, jonka liittymä on julkinen (ei siis prepaid tai salainen liittymä).

Et tarvitse kuitenkaan esimerkiksi takaajaa tai vakuutta/panttia vippilainaa varten.

Lainan myöntämiseen liittyy erityisehtoja esimerkiksi lainasummien suhteen, siten, että firma myöntää alle 21-vuotiaille ensimmäisenä vippinä maksimissaan 40 euron lainan, ja kun ensimmäinen 40 euron vippi on maksettu ajallaan takaisin, asiakas voi hakea myös 80 euron kokoista lainaa.

Toisaalta yli 21-vuotiaille yritys myöntää ensilainana 40 tai 80 euron kokoisia vippejä, ja ajallaan maksettu ensimmäinen pikaluotto oikeuttaa hakemaan 160 euron kokoisia vippejä.

Ennenkuin aloitat vippilainan hakemisen prosessin, sinun kannattaa tutustua luottoehtoihin kokonaisuudessaan ja yksityiskohtaisesti, varsinkin suhteessa lainojen todellisiin vuosikorkoihin.

Vippilainan hakeminen ja maksaminen takaisin

Lainaa haettaessa Ege Financen palvelusta, sinun tulee ensin tunnistautua TUPAS-verkkopankkitunnuksilla, jonka jälkeen saat oman, henkilökohtaisen PIN-koodin.

PIN-koodin saamisen jälkeen varsinainen luoton hakeminen tapahtuu ensimmäisellä kerralla aina verkkohakemuksena, mutta vanhana asiakkaana myös matkapuhelinta ja SMS tekstiviestejä käyttämällä.

Näiden SMS tekstiviestien hinnoitteluun kannattaa myös tutustua ennen kuin aloitat luotonhaun.

Yritys ottaa lainahakemuksia vastaan 24/7, mutta lainoja maksetaan asiakkaille vain firman toimistoaikojen puitteissa.

Kun Ege Finance on tarkistanut jättämäsi tiedot ja niiden vastaavuuden lainaehtoihin (mm. luottotietojen moitteettomuuden suhteen), saat lainapäätöksen.

Lainan takaisinmaksuaikoina firman vipeissä on 14 vrk, johon voit myös helposti hakea lisämaksu-aikaa yksinkertaisella tekstiviestillä, johon ohjeet ja hinnasto löytyy palvelun viralliselta nettisivustolta.

Yhdellä asiakkaalla voi olla avoimena vain yksi luotto kerrallaan, joten kun olet hoitanut aikaisemman vipin moitteettomasti palvelun kautta (ja maksu on rekisteröitynyt yrityksen tietokantaan), voit hakea uutta pikalainaa.

A-Vippi - Vippi Opas