Aasa Laina

Aasa Laina on helsinkiläisen Aasa Oy:n tarjoama pikalaina palvelu, jossa lainaa on mahdollista hakea summille 500 - 3000 euron välillä.

Firma on tehnyt pikalainan hakemisen mahdollisimman helpoksi, siten, että voit tehdä hakemuksen joko suoraan netin kautta...

...tai soittamalla firman asiakaspalveluun, jonka kautta voit täyttää hakemuksen yrityksen antamien ohjeiden mukaan puhelinta käyttäen.

Aasa listaa nettisivuillaan (aasa.fi) kaikki lainan hakemiseen liittyvät ehdot, kuten:

  • lainojen korot (johon kannattaa luonnollisesti erityisesti tutustua todellisten vuosikorkojen suhteen),
  • erilaiset ehdot lainan hakemiselle, sekä
  • lainan maksuun (myös ennenaikaiseen maksuun) liittyvät ehdot

Firman palvelu ehtoihin sisältyy myös lainan peruutusoikeus, jonka ehtoihin kannattaa myös tutustua yksityiskohtaisesti.

Lainaa voivat Aasalta hakea firman "usein kysyttyjen kysymysten" perusteella...

    Aasa myöntää lainaa henkilöille, jotka ovat täyttäneet 20 vuotta, asuvat vakituisesti Suomessa, ovat luotto- ja oikeustoimikelpoisia ja tunnistautuvat Aasa Oy:n hyväksymällä tavalla.

Aasa Laina - Pikalainan hakemisprosessi

Voit hakea Aasalta kerrallaan yhtä lainaa, joita firma ottaa puhelimitse ja nettihakemuksina vastaan 24 tuntia vuorokaudessa, seitsemänä päivänä viikossa.

Jättämäsi hakemus käsitellään kuitenkin toimistoaikoina, siten, että saat useimmiten vastauksen lainahakemukseen saman työpäivän aikana.

Kun olet jättänyt hakemuksen, Aasa tutkii luottotietosi (Asiakastieto Oy:n rekisterin avulla) sekä tekee erillisen riskianalyysin täyttämiesi tietojen perusteella.

Kun laina on hyväksytty Firma lähettää postitse kotiisi lainan lyhennysaikataulun, josta löytyvät kaikki tarvitsemasi tiedot erien suorittamiseen.

Jos lyhennysaikataulun suhteen haluat esimerkiksi pidentää takaisinmaksu-aikaa, se on erillisiä kuluja vastaan (yksityiskohtaiset tiedot löytyvät firman nettisivujen "Lainat - Hinnasto" alla) mahdollista ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

Aasa Laina - Vippi Opas