Aasa Rahoitus

Aasa Rahoitus Oy on helsinkiläinen vippilaina yritys, jonka aputoiminimenä pikaluotto markkinoilla on "Aasa Laina", jonka kautta voit ottaa pikalainana 500-3000 euroa.

Yrityksen luottoihin ei tarvita hakemiseen esimerkiksi vakuutta tai takaajaa.

Niiden sijaan lainaehtoihin lukeutuvat muun muassa vähintään 20 vuoden ikä, vakituinen asuinpaikka Suomessa, sekä luottokelpoisuus (ei maksuhäiriömerkintöjä luottorekisterissä).

Ennen kuin aloitat luottohakemuksen prosessin, sinun kannattaa tutustua Aasa Laina palvelun luottoehtoihin kokonaisuudessaan, varsinkin suhteessa lainojen todellisiin vuosikorkoihin sekä luoton takaisinmaksun ehtoihin.

Näistä varsinkin luoton todelliset vuosikorot ovat hyödyllinen kohta tutustua yksityiskohtaisesti, koska niiden avulla voit helposti vertailla (samoille vippisummille ja takaisinmaksu-ajoille) eri pikalaina yritysten välillä.

Aasa Laina vippiluoton hakeminen ja maksaminen takaisin

Firman palvelun kautta on kaksi erilaista tapaa hakea pikaluottoa, joko käyttämällä verkkohakemusta tai soittamalla luottohakemuksen asiakaspalveluun.

Ensimmäistä kertaa luottoa hakiessa sinun tulee aina tunnistautua verkkopankkitunnusten avulla, jonka jälkeen saatavan tunnuksen avulla voit hakea luottoa myös soittamalla asiakaspalveluun.

Voit jättää lainahakemuksen palveluun 24/7, mutta hakemukset käsitellään ja myönnetyt luotot maksetaan asiakkaille Aasan toimistoaikoina.

Kun olet jättänyt hakemuksesi palveluun, Aasa tarkastaa jättämäsi tiedot ja niiden vastaavuuden lainaehtoihin, muun muassa suhteessa luottotietoihin ja henkilötietoihin.

Tämän jälkeen saat lainapäätöksen.

Vipin takaisinmaksua varten Aasa lähettää kotiisi laskun ja lyhennysaikataulun, joista löytyvät kaikki tarpeelliset tiedot lainan takaisinmaksua varten.

Pikalainan eräpäivään on myös mahdollista hakea lisäaikaa, joka tapahtuu soittamalla Aasan asiakaspalveluun.

Kun olet maksanut lainan takaisin ajallaan ja kokonaisuudessaan, voit hakea yrityksestä uutta luottoa, sillä yhdellä asiakkaalla voi olla avoimena vain yksi luotto kerrallaan.

Aasa Rahoitus - Vippi Opas