ABRO Rahoitus

ABRO Rahoitus on yksi Suomessa toimivista pikalainoja tarjoavista yrityksistä, jonka aputoiminimenä vippimarkkinoilla on "Taskuraha".

Firma, joka on toiminut vippilaina markkinoilla vuodesta 2010 saakka, toimii Turusta käsin...

...virallisena rekisteriin merkittynä osoitteena ollessa PL 238, 20101 TURKU.

Lainoja myöntäessään firma toimii yhteistyössä monen kotimaisen asiakkaiden luottotietoja vahvistavien tahojen kanssa, joihin lukeutuvat varsinkin Suomen Asiakastieto, väestörekisterikeskus, sekä yksityishenkilöiden nimi ja osoitetietoja välittävät yritykset.

Voit lukea firman luotonantaja-rekisterin kokonaisuudessaan yrityksen nettisivuilta (taskuraha.fi), jossa kerrotaan muun muassa miten ABRO käsittelee luottamuksellisia asiakastietoja ja miten tietoja voidaan mahdollisesti käyttää suoramarkkinointiin.

Taskuraha vippilaina palvelu

ABRO toimii Suomessa yhden toiminimen alla, "Taskuraha", jonka kautta on mahdollista lainata pikalainoja summille 50-1000 euroon saakka.

Tosin, yritys pyrkii minimoimaan luottoriskejään antamalla uusille asiakkaille lainoja maksimissaan vain 200 euron summiin saakka.

Toisaalta myös 500 euroa tai yli olevat lainat tarjotaan firman toimesta siten, että lainalle tulee kolme maksuerää, 25 vrk välein, siten, että kokonais takaisinmaksu aika on 75 vrk.

Muutoin takaisinmaksuksi voi valita 15 vrk tai 30 vrk eräpäivinä.

Kun olet ottanut Taskurahan kautta ensimmäisen lainan (joka tapahtuu aina nettihakemuksena, joko pankkitunnuksin tai mobiilivarmenteena), voit hakea lainaa (ei 500 euroa tai yli lainat) jatkossa myös tekstiviestein.

ABRO Rahoitus - Vippi Opas