Ainalaina

Ainalaina on tamperelaisen Netford Capital vippifirman palvelu, jonka kautta voit pikalainata 100-1000 euroa, 14 vrk, 15+15 vrk, tai 30 vrk takaisinmaksu ajoilla.

Palvelu on ollut toiminnassa vuodesta 2006, ja lainan hakemiseen sen kautta et tarvitse esimerkiksi vakuuksia/panttia tai takaajia.

Niiden sijasta lainan antamisen ehtoihin lukeutuvat esimerkiksi maksuhäiriöttömyys, 21-64 vuoden ikä, säännölliset tulot, henkilökohtainen pankkitili, sekä oma, henkilökohtainen matkapuhelinliittymä.

Lainasummiin liittyy lisäksi ehto, jonka mukaan ensilainana on mahdollista vipata ainoastaan 200 euroon saakka olevia summia.

Suuremmat, 300-1000 euron pikaluotot Netford Capital myöntää portaittain vanhoille asiakkaille, jotka ovat hoitaneet edellisiin, pienempiin luottoihin liittyvät takaisinmaksut moitteetta.

Ennen pikalainan hakemista, sinun kannattaa tutustua vipin lainaehtoihin yksityiskohtaisesti, etenkin suhteessa tarjottujen pikaluottojen todellisiin vuosikorkoihin, tekstiviestihakemusten hintoihin, sekä muihin luoton ehtoihin.

Pikalainan hakemisprosessi sekä maksaminen takaisin

Voit hakea lainaa verkkohakemuksella tai tekstiviestihaulla 24/7, mutta myönnettyjä pikaluottoja maksetaan asiakkaille (lakiin perustuen) vain kello 7-23 välisenä aikana.

Mikäli olet uusi asiakas, sinun tulee muiden ensimmäistä kertaa palvelua käyttävien tavoin käyttää verkkohakemusta, jossa tunnistautuminen tapahtuu TUPAS-verkkopankki tunnusten kautta.

Seuraavia pikalainoja hakiessasi voit käyttää hakemiseen valitsemaasi salasanaa ja matkapuhelinta (tutustu ennen hakemista lainanhaussa käytettyjen SMS-viestien hinnoitteluun).

Kun olet jättänyt pikalaina hakemuksen palveluun, yritys tarkistaa tietosi ja sen että ne vastaavat lainaehtoja, muun muassa luottotietojen suhteen Suomen Asiakastieto Oy:stä.

Vipin takaisinmaksua varten Netford lähettää sinulle kotiosoitteeseesi tai sähköpostiosoitteeseesi laskun, josta löytyvät kaikki tarvittavat tiedot maksua varten.

Takaisinmaksuaikoina palvelussa on joko 14 vrk, 15+15 vrk, ja 30 vrk, riippuen siitä, millaisin ehdoin olevan pikaluoton valitsit itsellesi. Eräpäivään ei voi saada siirtoa.

Kun olet maksanut aikaisemman pienlainan takaisin, voit hakea uutta, sillä yhdellä asiakkaalla voi olla avoimena palvelussa ainoastaan yksi luotto kerrallaan.

Ainalaina - Vippi Opas