Aktia kulutusluotto

Aktia kulutusluotto on tarjolla yksityisasiakkaille sekä vakuudellisina kertaluottoina, joustolimiittinä tilillesi, tai luotollisena Aktia Visa korttina.

Näistä vaihtoehdoista Aktia pyrkii tarjoamaan erilaisia lainavaihtoehtoja kaikkiin elämäntilanteisiisi, aina pienistä ja lyhytaikaisista vippaustarpeista suurempiin lainoihin ja hankintojen sekä projektien rahoittamista silmälläpitäen.

Erikokoisten lainasummien ohella lainaaminen on tehty asiakaslähtöiseksi myös ajallisesti, siten että lainat saa käyttöön juuri oikeaan aikaan, nopeasti hoidetuilla hakemuksilla, ilman pitkiä viivytyksiä.

Muiden markkinoilla olevien kulutusluottojen tapaan Aktian tarjoamat lainat voit käyttää vapaasti ajankohtaiseen tarpeeseesi, yleisten käyttäkohteiden ollessa esimerkiksi uusi auto, kesämökki, matkan rahoitus, sekä kodin remontointi.

Monesti käyttökohteet ovat myös yllättäviä menoja, jota juuri sen kuukauden palkka ja säästöt eivät riitä paikkaamaan, kuten hajonneen pesukoneen korjaus. 

Kulutusluotto on tällaisen menon kattamiseen kätevä kertalaina, mutta sinun kannattaa harkita myös Aktian joustolimiitin tai Aktia Visan luotto-ominaisuuden käyttöä vaihtoehtoina.

Näistä kertaluotto on Aktiassa aina vakuudellinen velkakirja, jossa esimerkiksi voit käyttää omistamaasi asuntoa vakuutena 70%:iin sen käyvästä arvosta, vaikkapa autoluottoa vastaan.

Pankkitiliin liitettävä joustolimiitti on kulutusluottona huomattavasti joustavampi ratkaisu, jossa käytät limiittiä tarpeesi mukaan ajan mukaan, sopimalla pankin kanssa kerran palvelun käynnistämisestä ja luottolimiitin suuruudesta.

Jos olet Aktian asuntolaina-asiakas, tällöin saat tiliisi joustolimiitin, jossa asuntosi toimii joustolimiitin vakuutena.

Samalla lailla jatkuvassa käytössä oleva luotto on luotollinen Visa-kortti, joka toimi joustavana lainana pienempiin arkisiin menoihin.

Voit ottaa luotollisen Visa kortin ominaisuuden käyttöön käyttämällä luottokorttisi luottorajan mukaista vakuudetonta luotto-ominaisuutta.

Kun saat Aktia luottokortin kotiisi, siinä on aina luotto-ominaisuus valmiina, ja voit päättää itse, milloin otat Visa-luoton käyttöön. Voit muuttaa sopimalla pankin kanssa tätä Visa-korttisi maksimi luottorajaa tarpeidesi ja elämäntilanteesi mukaan.

Voit hakea Aktia kulutusluottoa suoraan pankin verkkosivujen kautta, osoitteessa aktia.fi/kulutusluotto.

Ennen lainan hakemista, voit tarkistaa millaisen kk-erän kukkarosi kestää kulutusluoton takaisinmaksun suhteen käyttämällä tarjolla olevia Aktia lainalaskureita: aktia.fi/lainalaskuri/.

Aktia-konserni on kulutusluoton tarjoana erittäin turvallinen kumppani, sillä firma on yksi maan johtavia pankki-, varainhoito-, vakuutus- ja kiinteistönvälityspalveluiden tarjoajia.

Maantieteellisesti Aktia toimii konttoriverkostollaan etenkin alueilla Suomen rannikko, pääkaupunkiseutu ja sisämaan kasvukeskukset, mutta voit hakea lainaa koko Suomen alueelta.

Pankilla on konsernina noin 350 000 asiakasta, joita palvelee noin 60 omaa konttoria sekä Internet- ja puhelinkanavat. Aktian omistavat suomalaiset Aktia- ja säästöpankkisäätiöt, yhteisöt ja yksityishenkilöt.

› Aktia kulutusluotto