Alina Rahoitus

Alina Rahoitus on kotkalainen pikalaina ja vippi yritys, jolta saat lainaa tarpeeseen aina 50 eurosta 300 euroon saakka, 14 vrk tai 30 vrk takaisinmaksu ajalla.

Firma, joka toimii laskutuksen suhteen yhteistyössä iKassa palvelun kanssa, tarjoaa ilmaisen ja nopean verkkolaina hakemuksen mahdollisuuden...

...jossa tunnistautuminen tapahtuu ensin vaivattomasti pankkitunnuksilla.

Alinan palvelun ikäraja poikkeaa hieman useiden muiden pikalainaajien standardeista, sillä kuhunkin lainaan alaikärajana on 21 vuotta.

Lisäksi muihin ehtoihin kuuluu mm. se, että ensilainana voit hakea ainoastaan pikavippiä 200 euron summaan saakka, ja ensilainan takaisinmaksun jälkeen voit hakea jatkossa myös 300 euron vippiä.

Voit tutustua lainan hakemisen ja lainojen myöntämisen ehtoihin, kuin myös vippien hintoihin kokonaisuudesssan firman nettisivuilla (alinarahoitus.fi).

Ehdoista kannattaa tutustua etenkin todellisiin lainan vuosikorkoihin, joita käyttämällä on helppoa verrata palvelun hintaa muihin vippilainoja tarjoaviin tahoihin.

Pikalaina haku Alinan palvelusta

Kun olet tutustunut lainan hakemisen ja myöntämisen ehtoihin ja hintoihin, voit jättää hakemuksen palveluun (tunnistautumisen jälkeen) nettihakemuksena, joka on ilmainen.

Firma käsittelee kaikki lainahakemukset saapumisjärjestyksessä, asiakaspalvelun aukioloaikoina, jotka ovat: arkisin klo 09.00 - 16.00.

Saat lainapäätöksestä tiedon sähköpostiisi yleensä noin puolen tunnin kuluessa (toimistoaikojen puitteissa), ja jos hakemuksesi on hyväksytty, lainaamasi rahasumma maksetaan tilillesi heti.

Jos haet lainaa klo 16 jälkeen, ne käsitellään vasta seuraavana arkipäivänä.

Lainaprosessin aikana voit valita takaisinmaksua varten laskun vaihtoehtoisesti joko sähköpostiisi tai kirjeenä kotiin. Laskuun on puolestaan merkitty kaikki tarvittavat tiedot pikalainan takaisinmaksua varten.

Alina Rahoitus - Vippi Opas