Alipes

Alipes on suomalainen pikavippi firma, jonka palvelunimiin kuuluu alalla muun muassa Pienilaina, ja joka lainaa summia aina 70 eurosta 200 euroon saakka.

Firma ilmoittaa toimipaikakseen Espoon, ja yritys on rekisteröity muiden vippifirmojen tapaan Sisäministeriön ylläpitämään luotonantajarekisteriin.

Alipeksen "Pienilaina" palvelua ovat käyttäneet yrityksen markkinointimateriaalin mukaan jo kymmenet tuhannet suomalaiset, ja firma onkin panostanut joustavuuteen esimerkiksi lainojen hakemisen prosessin suhteen.

Vippilainaa voi yrityksestä hakea nettihakemuksella, ja ensimmäisen takaisinmaksetun lainan ja sitä kautta asiakashistorian syntymisen myötä, voit lainata jatkossa rahaa myös tekstiviestejä käyttäen...

...joka on hyödyllinen esimerkiksi shoppaillessa kun nettiyhteyttä ei ole lähellä.

Sinun kannattaa ottaa huomioon myös vaatimus siitä, että (otettuna lainauksena firman esitemateriaalista):

    "lainan hakuprosessissa käytetään kahta SMS-viestiä asiakkaan yksilöimiseen ja lainan varmistamiseen."

Nämä hakuprosessissa käytetyt tekstiviestit on hinnoiteltu erikseen, joten tutustu niiden hintoihin ennen lainan hakemisen tekemistä.

Ennenkuin haet lainaa yritykseltä, kannattaa tutustua myös yksityiskohtaisesti firman nettisivujen (pienilaina.fi) kautta tarjolla oleviin muihin tietoihin lainaehdoista.

Tarjolla on yksityiskohtaisia tietoja etenkin Alipeksen pienlainojen koroista, ja niihin kannattaa perehtyä etenkin todellisten vuosikorkojen suhteen (joita apuna käyttäen voit helposti verrata lainoja muiden palvelujen hintoihin).

Pikalainan hakeminen Pienilaina palvelusta

"Pienlaina" palvelu on avoinna 24h vuorokaudessa seitsemänä päivänä viikossa, sekä nettilomakkeella että tekstiviestillä vippilainan hakemuksen jättämisen suhteen.

Vipit käsitellään ja maksetaan tilillesi kuitenkin firman toimistoaikojen puitteissa, jotka ovat: ma-pe klo 8-22 & la klo 9-20.

Lainan hakemiseen liittyviin ehtoihin kuuluu mm. se, että mikäli olet 19-20 vuotias, et voi ensimmäisenä vippinä hakea 70 euroa suurempaa lainaa, ja vastaava katto yli 20-vuotiaille on 100 euroa ensilainana.

Lainahakemuksen myötä antamasi teidot firma tarkastaa muun muassa Suomen Asiakastiedon rekisteristä (luottotietojen suhteen), mutta myös muita rekistereitä käyttäen esim. osoitetietojen tarkistamiseksi.

Takaisinmaksun vaihtoehtoihin kuuluvat sekä 14 vrk että 28 vrk.

Alipes - Vippi Opas