Amex.fi

Amex.fi on Amex Rahoitus vippilaina yrityksen tuottama palvelu, joka on ollut toiminnassa vuodesta 2006, tehden siitä yhden varhaisimmista pikalaina palveluista.

Palvelun kautta on mahdollista vipata summia 30 - 480 euron välillä...

...siten että takaisinmaksu aikana on kussakin tapauksessa 14 vrk.

Lainaamiseen palvelun kautta liittyy useita erilaisia ehtoja (jotka on eritelty yksityiskohtaisesti vippifirman nettisivuilla), kuten ensilainaamiseen liittyvät ehdot.

Näihin ehtoihin kuuluu mm. se, että lainan määrä on uusille alle 20-v vippaajille 30 euroa tai 50 euroa, kuten taas uusille 20-v täyttäneille asiakkaille summat ovat maksimissaan 30 euroa, 50 euroa, tai 80 euroa.

"Vanhan asiakkaan" statuksen Amexin palvelussa saa, kun maksaa ajallaan takaisin kaksi edellisen tason Amex-pikalainaa, jolloin lainan määrät ovat asteittain joko 30 euroa, 50 euroa, 80 euroa, 160 euroa, 240 euroa, 360 euroa, tai 480 euroa.

Lainan hakuprosessi palvelun kautta

Amexin palvelussa pikalainaa haetaan kullakin kertaa tekstiviestien avulla, joiden hinnoitteluun kannattaa perehtyä yhdessä lainojen todellisten vuosikorkojen kanssa...

...ennenkuin aloitat varsinaisen lainanhaku prosessin.

Kaikki tiedot ja yksityiskohdat löytyvät palvelun nettisivujen kautta, myös takaisinmaksuun ja lainan myöntämisen ehtoihin liittyen.

Kun olet hakenut lainaa tekstiviestillä, palvelu tarkistaa luottotietosi ja muita taustatietoja, jonka jälkeen saat lainapäätöksen matkapuhelimeen tekstiviestinä.

Voita lainata Amexin kautta vain yhden lainan kerrallaan, ja uutta lainaa voi hakea, kun olet maksanut vanhan lainan takaisin kokonaisuudessaan.

Takaisinmaksu on kaikissa lainakoissa aina 14 vrk, jota on kuitenkin mahdollisuus siirtää 7 vrk:lle eteenpäin tavalla, joka on selitetty Amexin verkkosivuilla.

Amex.fi - Vippi Opas