Annali

Annali on oululainen pikalaina alan yritys, jonka vippipalvelu toimii "Laatuvippi" apunimen ja nettisivuston kautta, tarjolla ollessa 40 - 170 euron lainoja.

Lainan myöntämiseen tarkoitetut ehdot firma luettelee Laatuvippi nettisivuston (laatuvippi.fi) yhteydessä, johon kannattaa tutustua yksityiskohtaisesti ennen lainanhaun prosessin aloittamista.

Näihin ehtoihin kuuluu muun muassa se, että sinun tulee olla täysi-ikäinen Suomen kansalainen, ilman maksuhäiriömerkintöjä, ja sinulla tulee olla myös matkapuhelinliittymä sekä oma, henkilökohtainen tili suomalaisessa pankissa.

Lisäksi palvelu vaatii tunnistautumisen verkkopankkitunnuksin, ja matkapuhelimeen jonkun liittymistä Sonera, Tele Finland, DNA, GSM Suomi, Elisa, Kolumbus, Aina, tai Saunalahti.

Lainan hakemiseen liittyy myös portaitus ehto, joka tarkoittaa, että hakemasi ensimmäinen laina palvelusta voi olla 40 euroa, jonka maksettuasi voit hakea uutta lainaa 40 euroa tai 50 euroa.

Kahden aiemman ajallaan ja kokonaisuudessaan maksetun lainan jälkeen voit hakea myös 80 euron suuruista lainaa ja kolmen aiemman lainan jälkeen voit hakea myös 100 euron lainaa, ja neljän aiemman lainan jälkeen myös 140 euron tai 170 euron lainaa.

Pikalainan hakemisen prosessi sekä takaisinmaksu

"Laatuvippi" palvelu toimii siten, että sinun tulee tunnistautua verkkopankki tunnuksilla ennen lainan varsinaista hakua, joka tapahtuu tekstiviestiä käyttämällä (voit käyttää myös prepaid liittymää).

Nämä tekstiviestit ovat erikseen hinnoiteltuja, joten sinun kannattaa tutustua myös niiden hinnoitteluun lainan todellisen vuosikoron ohella, ennen lainan haun prosessia.

Voit jättää hakemuksen 24 / 7, mutta jätettyjä hakemuksia käsitellään vain yrityksen toimistoaikoina, arkisin kello 10 - 17.

Kun palvelu on vastaanottanut hakemuksesi, firma tarkastaa (toimistoaikojen puitteissa) luotonantoon vaikuttavat tietosi, muun muassa luottotiedot, jonka jälkeen saat tekstiviestinä päätöksen lainan saannista.

Lasku pikavipin takaisinmaksua varten tulee kotiosoitteeseen, ja siitä löytyy kaikki tarvittava tieto vipin takaisinmaksua varten.

Yrityksen kaikilla lainasummilla on sama laina-aika, 30 vrk.

Kun olet maksanut entisen pikavipin ajallaan ja kokonaisuudessaan, voit hakea uutta lainaa palvelusta, sillä yhdellä asiakkaalla voi kullakin hetkellä olla avoimena ainoastaan yksi vippi yritykseltä.

Annali - Vippi Opas