Apulaina

Apulaina on RTF Finance Oy:n vippiluotto palvelu, josta voit hakea 50-300 euron suuruisia pienlainoja, 14-28 vrk takaisinmaksuajalla.

Lainan hakemiseen et tarvitse esimerkiksi vakuuksia/panttia tai takaajia.

Niiden sijasta luoton myöntämisen ehtoihin kuuluvat esimerkiksi vähintään 19-vuoden ikä, Suomen kansalaisuus, sekä kunnossa olevat luottotiedot.

Ennen luoton hakemisen aloittamista sinun kannattaa tutustua lainaehtoihin yksityiskohtaisesti, varsinkin suhteessa vipin todelliseen vuosikorkoon sekä takaisinmaksun ehtoihin.

Näistä todellisten vuosikorkojen avulla voit helposti vertailla vippien hintoja eri pienlaina firmojen välillä, saman lainasumman ja takaisinmaksuajan suhteen.

Ota vertailuissasi huomioon myös hakemisessa käytettyjen SMS tekstiviestien hinnat, jotka on ilmoitettu palvelun lainaehdoissa erikseen.

Vippiluoton hakeminen ja maksaminen takaisin

Lainan hakeminen palvelusta on mahdollista joko nettihakemuksena tai SMS tekstiviestejä apuna käyttäen.

Palveluun tunnistaudutaan ensin TUPAS pankkitunnuksilla, jonka jälkeen saat henkilökohtaisen PIN koodin.

Tätä PIN-koodia apuna käyttäen voit hakea pienlainaa myös tekstiviesti hakemuksena (jossa SMS tekstiviestit on hinnoiteltu erikseen).

Lainasummina vippipalvelussa on 50-300 euroa.

Voit jättää hakemuksen lainalle palveluun 24/7, mutta hakemusten perusteella myönnettyjä vippejä maksetaan vain 7-23 välisenä aikoina, lakiin perustuen.

Hakemuksen jättämisesi jälkeen yritys tarkistaa tietosi mm. luottotietojen suhteen, jonka jälkeen saat luottopäätöksen.

Luottotiedot tarkistetaan Suomen Asiakastieto Oy:stä tai muusta vastaavasta suomalaisesta luottotietojärjestelmästä, ja toisaalta henkilötiedot tarkistetaan julkisesta väestötietojärjestelmästä.

Takaisinmaksu aikoina palvelussa on 14-28 vrk, riippuen kuinka suuren vipin ja millaisilla ehdoilla lainan otit.

Vipin takaisinmaksua varten vippifirma lähettää sinulle kotiosoitteeseesi laskun, josta löytyvät kaikki tarpeelliset tiedot luoton maksamista varten.

Tähän eräpäivään ei ole mahdollista saada hakemuksen perusteella siirtoa, toisin kuin joissakin muissa pikalaina yrityksissä, vaan maksuaika on kiinteä.

Kun olet maksanut pikalainan takaisin kokonaisuudessaan ja ajallaan, voit hakea yritykseltä uutta pienluottoa, sillä yhdellä asiakkaalla voi olla avoimena ainoastaan yksi vippi kerrallaan.

Apulaina - Vippi Opas