Arctic Freetime Service

Arctic Freetime Service on seinäjokelainen vippifirma, joka toimii pääasiallisesti Ninnin Pikalaina toiminimen ja verkkosivuston kautta, josta voit vipata 50 - 200 euron summia.

Hakeaksesi pikalainaa palvelusta, et tarvitse takaajia tai vakuuksia, mutta lainan myöntämisen ehtoihin lukeutuvat sen sijaan muun muassa, että sinun tulee olla 20-vuotta täyttänyt maksuhäiriötön Suomen kansalainen (jolla on osoite Suomessa)...

...jonka lisäksi sinulla tulee olla käytössä henkilökohtainen julkinen matkapuhelin (ei prepaid liittymällä), oma sähköposti osoite, henkilökohtainen pankkitili ja verkkopankkitunnukset (pankkivaihtoehtoina Nordea, Osuuspankki, Sampopankki, Handelsbanken, Säästöpankki, Paikallisosuuspankki, tai Aktia).

Muihin keskeisiin pikalainan ehtoihin kuuluvat myös myönnettävien lainojen summien porrastukset.

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että uusille 20-vuotta täyttäneille asiakkaille lainasumma on 50 euroa ja uusille, vähintään 24-vuotiaille asiakkaille 100 euroa.

Kanta-asiakkaana (takana jo yksi ajallaan takaisinmaksettu laina) voit hakea toisena pikavippinä 100 euroa. Kolmas laina voi olla 150 euroa, kun edellinen laina on maksettu ajallaan ja kokonaisuudessaan takaisin, ja neljäs laina 200 euroa.

Ennen lainan hakuprosessin aloittamista sinun kannattaa tutustua lainaehtoihin yksityiskohtaisesti (jotka löytyvät eriteltyinä palvelun nettisivuilta ninninpikalaina.fi), etenkin hakuprosessin kuluihin sekä varsinaisen lainan todellisiin vuosikorkoihin.

Pikalainan hakemisprosessi sekä vipin takaisinmaksu

Pikavipin hakeminen palvelusta on mahdollista sekä verkkohakemuksena että tekstiviesti pohjaisesti.

Palveluun tunnistaudutaan (uutena asiakkaana) ensimmäistä kertaa pikalainaa haettaessa oman pankin verkkotunnuksilla.

Kun yritys on saanut hakemuksesi joko verkkohakemuksena tai tekstiviesti hakemuksena, se tarkistaa muun muassa luoton myöntämiseen edellytetyt luottotiedot sekä muita taustatietoja.

Hyväksytyn lainapäätöksen myötä saat lainan ehdot sähköpostiisi, ja takaisinmaksua varten olevan laskun pikavipistä kotiosoitteeseesi.

Maksuaikana palvelussa on valittavissa joko 14 vrk tai 30 vrk vaihtoehdot.

Kun olet maksanut pikaluoton takaisin ja maksu on rekisteröitynyt firman tietokantaan, voit hakea uutta vippiä, sillä yhdellä asiakkaalla voi olla avoimena kerrallaan vain yksi pikalaina.

Arctic Freetime Service - Vippi Opas