Arkivippi

Arkivippi on Streamflood Oy:n tuottama pikaluotto palvelu, josta voit ottaa vippilainana 50-300 euron suuruisia summia, 14-28 vrk takaisinmaksu ajoilla.

Kuten useimmissa muissakin pienluotto palveluissa, et tarvitse vipin hakemiseen esimerkiksi takaajaa tai panttia/vakuutta.

Niiden sijasta lainan ehtoihin lukeutuvat esimerkiksi vähintään 19 vuoden ikä ja Suomen kansalaisuus.

Lisäksi yritys edellyttää luottotietojen moitteettomuutta, jotka se tarkistaa osana luottopäätöksen harkintaansa Suomen Asiakastieto Oy:n rekisteristä tai muusta vastaavasta luottorekisteristä.

Sinun kannattaa tutustua lainaehtoihin yksityiskohtaisesti ennen kuin aloitat luoton hakemisen palvelusta, varmistaaksesi että täytät lainansaannin edellytykset.

Lisäksi lainaehdoissa määritellyt vippien todelliset vuosikorot ovat hyödyllisiä esimerkiksi lainatarjousten vertailuun eri pikalainafirmojen välillä (samoille lainasummille ja takaisinmaksu ajoille), parhaan tarjouksen löytämiseksi.

Pikaluoton hakeminen palvelusta ja vipin takaisinmaksaminen

Uutena asiakkaana sinun tulee tunnistautua palveluun käyttäen TUPAS verkkopankkitunnuksia, jonka jälkeen saat oman, henkilökohtaisen PIN koodin.

Tätä PIN koodia käyttäen voit verkkolomake hakemuksen ohella hakea jatkossa lainaa myös suoraan SMS tekstiviestien avulla.

Näiden tekstiviestien kuluja ei ole sisällytetty lainojen kululaskelmissa, joten tutustu aina niiden hinnoitteluun ennen lainan hakemista tekstiviestein.

Kun olet jättänyt luottohakemuksesi, firma tarkistaa jättämäsi tiedot muun muassa luottokelpoisuutesi sekä henkilötietojesi suhteen, Suomen Asiakastiedon sekä Väestötietorekisterin tietokannoista, jonka jälkeen saat tiedon lainapäätöksestä.

Laina-aikoina kaikissa yrityksen vipeissä on 14-28 vrk, eikä näihin eräpäiviin ole mahdollista hakea maksuaikataulun muutosta, vaan tämä maksu-aika on aina kiinteä.

Vipin takaisinmaksaminen tapahtuu yrityksen sinulle lähettämän laskun avulla, josta löytyvät kaikki tarpeelliset tiedot maksun suorittamista varten.

Kun olet maksanut ottamasi pikalainan takaisin ajallaan ja moitteettomasti (ja suoritus on rekisteröitynyt palvelun tietokantaan), voit hakea palvelusta uutta vippiä, sillä yhdellä asiakkaalla voi olla avoimena vain yksi luotto kerrallaan.

Arkivippi - Vippi Opas