Atlas-Invest

Atlas-Invest on kouvolalainen pikavippi yritys, joka toimii kahden aputoiminimen kautta, nimiltään "Hetiluotto" sekä "Suoravippi".

Yritys ei vaadi palveluidensa kautta lainaa hakevilta vakuuksia tai takaajia, mutta sen sijaan lainaehtoihin kuuluvat esimerkiksi, että sinun tulee olla 18-vuotta täyttänyt Suomen kansalainen.

Lisäksi sinulta tulee löytyä omassa nimissä oleva pankkitili, tunnistautumiseen vaadittavat verkkopankkitunnukset, julkinen matkapuhelinnumero (ei siis esimerkiksi prepaid liittymä), ja myös moitteettomat luottotiedot.

Alentaakseen asiakasriskiään varsinkin uusista asiakkaista, Atlas on portaistanut lainattavissa olevat vippisummat esimerkiksi Suoravippi palvelussa.

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että mikäli olet uusi, 18-vuotta täyttänyt asiakas, maksimivippi on 20 euroa, 50 euroa, 80 euroa, tai 160 euroa.

Vanhoille, yli 21-vuotiaille asiakkaille tarjolla olevat pikalaina summat ovat 20 euroa, 50 euroa, 80 euroa, 160 euroa, 240 euroa, 320 euroa, tai 400 euroa.

Palvelussa "vanha asiakas" on asiakas, jolle on myönnetty vähintään yksi aikaisempi vippi, jonka hän on maksanut takaisin ajallaan ja kokonaisuudessaan.

Pikaluotto hakeminen ja takaisinmaksu

Suoravippi palvelu toimii siten, että tutustuttuasia lainan ehtoihin ja hintoihin (varsinkin todellisten vuosikorkojen suhteen), tunnistaudut ensin palveluun verkkopankki tunnuksilla, etenkin ensimmäistä kertaa vippiä hakiessasi.

Tunnistautumisen jälkeen voit luoda itsellesi PIN koodin, jonka avulla pikavippiä voi firman palvelusta hakea myös tekstiviestejä käyttäen (joiden hinnoitteluun kannattaa perehtyä ennen lainan hakemista).

Lainaa voi hakea myös verkkohakemuksena.

Kun palvelu on vastaanottanut hakemuksesi, joka on mahdollista jättää 24 / 7 (paitsi maanantaisin kello 05-07, jolloin palvelussa on huoltokatko), se käsitellään yrityksen toimistoaikojen puitteissa siten, että Atlas tekee kyselyn mm. luottotietojesi suhteen.

Takaisinmaksuun aikaa yrityksen lainoilla on, riippuen millaisen lainaehdon mukaisen vipin otat, joko 7 vrk, 14 vrk, 21 vrk, ja 28 vrk.

Lainan ehdot tulevat sähköposti-osoitteesi, josta ne voit vaikkapa tulostaa, ja toisaalta Atlas lähettää myös kotiosoitteeseen laskun, josta selviävien tietojen mukaisesti vippi voidaan maksaa takaisin.

Atlas-Invest - Vippi Opas