Benefit Brokers

Benefit Brokers eli nykyinen Fundior Credit on vippilainoja tarjoava helsinkiläinen yritys, jonka taustalta löytyy Fundior Finanssipalvelut Oy, yksi Suomen vanhimpia vakuutusmeklariyhtiöitä.

Firman tarjontaan kuuluvat aina 1000 euroon saakka olevien pikavippien lisäksi myös pidempiaikaiset kulutusluotot, joita voi hakea saman verkkopalvelun kautta.

Vipeissä luottosumma on 300-1000 euroa, joiden hakemiseen et tarvitse vakuuksia tai takaajia.

Sen sijaat lainan myöntämisen ehtoihin kuuluvat esimerkiksi se, että sinun tulee olla 21 vuotta täyttänyt, vakituisesti Suomessa asuva, ja luotto- ja oikeustoimikelpoinen.

Lisäksi maksimiluoton määrä jonka palvelusta voi hakea on sidottu ikään ja siihen, onko uusi vai vanha asiakas.

Uusista asiakkaista 21-24 vuotiaille lainaa on tarjolla 300-500 euroa ja 25-vuodesta ylöspäin enintään 1000 euroa.

Kun firman myöntämät pidempiaikaiset kulutusluotot otetaan myös huomioon yhden lainan jo ottaneena ja moitteettomasti maksaneena vanhana asiakkaana lainattavissa olevat summat ovat: 21-24-vuotiaat 300-3000 euroa ja yli 25-vuotiaat 300-6000 euroa.

Pikaluoton hakeminen ja vipin takaisinmaksu

Voit hakea Fundiorista pikavippiä 24 tuntia vuorokaudessa, mutta hakemuksia käsitellään ja lainoja maksetaan asiakkaille vain yrityksen toimistoaikojen puitteissa arkipäivisin.

Ennen lainanhaun prosessin aloittamista, sinun kannattaa tutustua tarjolla oleviin lainan ehtoihin yksityiskohtaisesti, etenkin lainan todellisiin korkoihin, luottohakemusten käsittelyaikoihin, sekä muihin ehtoihin.

Pikaluottoa haetaan Fundorin palvelusta joko verkkohakemuksella tai soittamalla asiakaspalveluun.

Kun yritys on saanut hakemuksesi, se tarkistaa toimistoaikojen sisällä lainahakemukseesi tarvittavat taustatiedot, mukaanlukien luottotiedot, jonka jälkeen saat tiedon lainan hyväksymisestä.

Fundior toimittaa sinulle myös laskun, josta ilmenevät kaikki tarvittavat tiedot vipin takaisinmaksua varten (eräpäivän ollessa lyhimmillään, riippuen minkälaisen vipin valitset, 1 kk).

Palvelun kautta on myös mahdollista pidentää maksuaikaa erilliseen hintaan (joka on eritelty palvelun ehdoissa), ottamalla yhteyttä firman asiakaspalveluun.

Kun olet maksanut yhden pikalainan moitteettomasti, voit ottaa uuden lainan palvelusta, sillä yhdellä asiakkaalla voi olla kullakin hetkellä avoimena vain yksi pikavippi.

Benefit Brokers - Vippi Opas