Calmer

Calmer Oy on klaukkalalainen vippifirma, jonka aputoiminimenä markkinoilla toimii "Minivippi", josta on mahdollista pikalainata 50-300 euroa.

Yritys on ollut mukana vippilaina markkinoilla huhtikuusta 2010, ja sen aikomuksena on laajentua voimakkaasti uusien pikalain-palveluiden suhteen.

Minivippi palvelun kautta myönnettäviin pikaluottoihin yritys ei vaadi vakuutta/panttia tai takaajia.

Sen sijaan ehtoihin kuuluvat esimerkiksi 18-vuoden minimi-ikä, Suomen kansalaisuus...

...joiden ohella sinulla täytyy olla luottotiedot kunnossa, oma julkinen matkapuhelinliittymä, sekä oma pankkitili joko Nordeassa, Osuuspankissa, Sampo Pankissa, tai Säästöpankissa.

Firma on alentanut omaa luotonanto riskiään porrastamalla tarjottuja vippisummia, siten, että uutena asiakkaana voit hakea joko 50 tai 100 euron lainaa.

Vanhat asiakkaat voivat hakea lainoja myös summille 150 euroa, 200 euroa, 250 euroa, tai 300 euroa.

Palvelussa "vanha asiakas" määritellään siten, että asiakas on aiemmin hakenut kahdesti edellisen tason pikaluottoa ja maksanut vipin ajallaan ja kokonaisuudessaan takaisin.

Sinun kannattaa tutustua palvelun kaikkiin ehtoihin (varsinkin luoton todellisten vuosikorkojen suhteen) ennen kuin haet vippiä.

Minivippi - lainan hakeminen ja takaisinmaksu

Minivippi tarjoaa sinulle kaksi tapaa hakea vippiä, joko tekstiviestein (joiden hinnoitteluun kannattaa tutustua ennen lainan hakemista), ei kuitenkaan prepaid-liittymistä, sekä verkkohakemuksena.

Ensimmäinen vippauskerta tapahtuu kaikilla asiakkailla nettihakemuksen avulla, jolloin tunnistautuminen tapahtuu TUPAS verkkopankki tunnisteita hyödyntämällä.

Kun olet jättänyt hakemuksen pikalainasta Minivippi palveluun, yritys tarkastaa tiedusteluin muun muassa luottotietosi, jonka jälkeen saat tiedon luoton myöntämisestä tai hakemuksen hylkäämisestä.

Myönnettyjä lainoja maksetaan asiakkaiden tileille vain yrityksen toimiston aukioloaikoina, ma-su 8-23.

Pikalainan takaisinmaksua varten firma lähettää sinulle kotiin laskun, josta selviävät kaikki tarpeelliset tiedot vipin takaisinmaksua varten.

Eräpäivä lainoilla on joko 14 vrk tai 30 vrk, riippuen millaisin ehdoin olevaa pikaluottoa hait. Eräpäivää on mahdollista myös siirtää yksinkertaisella tekstiviestillä, johon löytyvät ohjeet ja hinnasto palvelun nettisivuilta.

Kun olet maksanut vipin takaisin Minivippi palveluun, voit hakea uutta pikalainaa, kunhan maksusi on rekisteröitynyt yrityksen tietokantaan. Yhdellä asiakkaalla voi olla kerrallaan avoimena vain yksi pikavippi palvelun kautta.

Calmer - Vippi Opas