Credit Point Finland

Credit Point Finland on pikalaina markkinoilla toimiva yritys, jonka keskeiset aputoiminimet ovat"Moneypoint" ja "Luottopiste", joista tarjolla on 50-500 vippejä.

Savonlinnalaisen firman palveluvaihtoehdoista esimerkiksi Moneypoint on ollut toiminnassa vuodesta 2008, ja pikalainaa varten sitä kautta et tarvitse takaajia tai vakuuksia/panttia.

Sen sijaan lainan myöntämisen ehtoihin lukeutuvat esimerkiksi vähintään 19 vuoden ikä, Suomen kansalaisuus, vakituinen asuinpaikka Suomessa, sekä moitteettomat luottotiedot...

...kuin myös oma julkinen matkapuhelinliittymä (ei kuitenkaan prepaid-liittymällä), sähköpostiosoite, oma henkilökohtainen pankkitili ja verkkopankkitunnukset (jossakin pankeista Nordea, Osuuspankki, Sampopankki, Handelsbanken, Säästöpankki, Paikallisosuuspankki, tai Aktia).

Ennen pikalainan hakemista yritykseltä, sinun kannattaa tutustua pikavipin ehtoihin yksityiskohtaisesti, etenkin suhteessa vipin todellisiin vuosikorkoihin (joiden avulla voit vertailla helposti vippejä eri yritysten väliltä), tekstiviestien kustannuksiin lainanhaussa, ja muihin ehtoihin.

Pikavipin hakemisprosessi sekä pikalainan takaisinmaksaminen

Yrityksen palveluista esimerkiksi Moneypoint ottaa vastaan vippilaina hakemuksia 24/7, mutta hakemuksia käsitellään ainoastaan firman toimiston aukioloaikoina, jotka ovat ma-pe 9-22 ja la 10-15.

Lainanhaku metodeina ovat vaihtoehtoisesti joko verkkohakemus tai hakemus tekstiviestejä käyttäen, joiden hinnoitteluun kannattaa tutustua ennen lainan hakemista.

Kun yritys on ottanut hakemuksesi vastaan, se tarkistaa luottopäätökseen vaikuttavia taustatietojasi...

...muun muassa luottotiedot Suomen Asiakastieto Oy:n rekisteristä, henkilö- ja osoitetiedot väestörekisterikeskuksesta, sekä matkapuhelin- ja muita tietoja erilaisista palveluntarjoajien rekistereistä.

Tämän jälkeen saat tiedon luottopäätöksestä.

Laina-aikoina yrityksen vipeissä on vähintään 21 päivää ja enintään 42 päivää.

Eräpäivää voi siirtää yksinkertaisella tekstiviestillä, jonka käyttämiseen liittyvät ohjeet ja hinnasto löytyvät palvelun virallisilta nettisivuilta.

Kun olet maksanut vippilainan takaisin ajallaan ja kokonaisuudessaan, voit hakea uutta pikalainaa, sillä yhdellä asiakkaalla voi olla avoimena ainoastaan yksi laina kerrallaan.

Credit Point Finland - Vippi Opas