Credit1

Credit1 on Amex Rahoituksen tarjoama pikalaina palvelu, jonka vippien suuruudet ovat 30-480 euroa, laina-ajan ollessa kullekin summalle aina 14 vrk.

Palvelun kautta voit vipata rahaa, mikäli olet 18 vuotta täyttänyt luottokelpoinen Suomen kansalainen...

...ja lisäksi palvelu edellyttää, että sinulla on oma henkilökohtainen pankkitili suomalaisessa pankissa.

Amex Rahoitus, firma palvelun takana, on rajoittanut omaa luottoriskiään palvelusta porrastamalla niitä summia, miten asiakkaat voivat lainata asiakkuuden vanhetessa.

Esimerkiksi uutena asiakkaana alle 20-vuotiaat voivat lainata 30 euroa tai 50 euroa ja uudet 20 vuotta täyttäneet palvelun asiakkaat voivat vipata puolestaan 30 euroa, 50 euroa, tai 80 euroa.

Vanhoille asiakkaille porrastus tapahtuu puolestaan siten, että lainan enimmäismäärä nousee portaittain, kun olet maksanut takaisin kaksi edellisen tason vippiä.

Vanhoille asiakkaille lainamäärät ovat 30 euroa, 50 euroa, 80 euroa, 160 euroa, 240 euroa, 360 euroa, 480 euroa.

Takaisinmaksuun kullekin summalle on palvelussa aikaa 14 vrk, johon tosin voi helposti hakea pidennystä SMS viestin avulla tavalla, joka on selitetty palvelun ehdoissa ja kuvauksessa.

Palvelun käyttö ja vipin hakeminen

Palvelu on yksi monista Amex Rahoituksen aputoiministä, joten jos olet tutustunut firman toimintaa jonkin muun toiminimen puitteissa, pystyt luultavasti käyttämään myös tätä vippikanavaa mutkattomasti.

Lainaa haetaan palvelusta kullakin kerralla tekstiviestejä käyttäen, mutta sinun kannattaa tutustua palvelun ehtoihin ja hakemisen kuluihin, kuin myös lainojen todellisiin vuosikorkoihin ennen lainaprosessin aloitusta.

Kun olet lähettänyt palveluun hakemuksen, Amex Rahoitus tarkistaa tietosi, muun muassa luottotietosi, jonka jälkeen saat paluuviestinä lainapäätöksen matkapuhelimeen tekstiviestinä.

Sinulla voi olla avoinna ainoastaan yksi laina Amex Rahoituksen kautta kerrallaan, ja uutta lainaa voit hakea, kun olet maksanut edellisen lainan kokonaisuudessaan takaisin.

Credit1 - Vippi Opas