Credit24 kulutusluotto

Credit24 kulutusluotto tuotteita on tarjolla aina 3000 euroon saakka, jopa 24 kk takaisinmaksu-ajalla, ilman vakuuksia tai takaajia.

Takaajien ja vakuuksien sijasta Credit24 tarvitsee lainanhakuun hakijalta säännöllisiä palkka- tai eläketuloja (1200 euroa kk tätä kirjoitettaessa) sekä minimi-ikää, 22 vuotta.

Kuten yleensäkin kulutusluotoissakin, Credit24 tarjoamia kulutusluottoja käytetään useimmiten suunniteltuihin suurempiin menoihin, kuten kodin remonttehin, koko perheen lomamatkaan, tai vaikkapa näyttävän häätapahtuman rahoittamiseen.

Koska tällaisen lainan takaisinmaksu ajat ovat erittäin pitkiä verrattuna vaikkapa vippiluottoihin, yksittäisen lainan takaisinmaksun kuukausierät ovat kohtuullisia, ja suhteutettu siten, että sinun tulisi pystyä maksamaan ne ilmoittamillasi tuloilla.

Minimipalkan ja iän lisäksi Credit24:stä luoton hakemiseen liittyy muutamia muitakin reunaehtoja. 

Näihin ehtoihin kuuluvat esimerkiksi henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset, matkapuhelinliittymä, sekä postiosoite Suomessa. Voit lukea lainaehdot kokonaisuudessaan firman www-sivuilta: credit24.fi/lainaehdot.html.

Credit24 - lainan hakeminen

Kulutusluottoa haetaan Credit24:stä suoraan verkkolomakkeen avulla, ja saat hakemustasi koskevan alustavan lainapäätöksen lainahakemuksen täyttämisen yhteydessä. 

Alustavan hyväksytyn päätöksen jälkeen sinua pyydetään tarpeen mukaan lähettämään lainahakemuksen lisäkäsittelyä varten kopio viimeisestä palkkalaskelmasta tai eläkepäätöksestä sekä viimeisestä esitäytetystä veroilmoituksen erittelyosasta. 

Tieto lopullisesta lainapäätöksestä tulee matkapuhelimeesi tekstiviestitse, sen jälkeen kun Credit24:n asiakaspalvelu on vastaanottanut ja käsitellyt lähettämäsi liitteet.

Yrityksenä Credit24 on yksi käytetyimpiä vippi-ja kulutusluotto alan firmoja, jota on käyttänyt jo yli 500 000 asiakasta.

Firmalla on toimintaa Suomen ohella myös Australiassa, Liettuassa, Latviassa sekä Virossa.

› Credit24 kulutusluotto