Credit24

Credit24 on neljässä maassa (Suomi, Viro, Liettua, Latvia) toimivan MCB Finance Groupin vippipalvelu, jonka kautta voit pikalainata 50-1500 suuruisia summia.

Pikaluottojen lisäksi MCB Financen palvelun kautta on mahdollista hakea kulutusluottoja 1500-3000 euron summille, joissa on omat lainaehtonsa, lainarakenteensa, ja maksuaikansa, muun muassa maksuaikaa enintään 24kk laina-aikaan saakka.

Et tarvitse lainanhakuun esimerkiksi takaajia tai vakuuksia/panttia. Niiden sijaan lainaehtoihin lukeutuvat mm. vähintään 19 vuoden ikä, (yli 90 vrk laina-ajoilla vähintään 22 vuotta), Suomen kansalaisuus...

...mutta myös suomalainen matkapuhelinliittymä, postiosoite Suomessa, ja oma, henkilökohtainen pankkitili yhdessä kotimaisista pankeista (Nordea, Sampo Pankki, Osuuspankki, Paikallisosuuspankki, Aktia, Säästöpankki, Ålansbanken, S-pankki, Tapiola pankki tai Handelsbanken.).

Ennen lainahakemisen prosessin aloittamista, sinun kannattaa tutustua lainan ehtoihin yksityiskohtaisesti, varsinkin suhteessa todellisiin vuosikorkoihin (joita käyttäen voit helposti vertailla eri vippifirmojen tarjouksia).

Lainan hakeminen ja takaisin maksaminen

Lainaa haetaan palvelusta www-sivuilla olevan lomakkeen avulla (jonka käyttäminen on ilmaista), siten, että tunnistaudut ensin TUPAS verkkopankkitunnuksillasi.

Saat hakuprosessin aikana myös henkilökohtaisen turvakoodin matkapuhelimeesi (voit käyttää myös prepaid-liittymää, koska tunnistautuminen tapahtuu TUPAS-tunnuksilla).

Kun olet jättänyt verkkohakemuksen palveluun, MCB Finance tarkastaa että tietosi täyttävät lainaehdot, muun muassa henkilötietojen suhteen Väestörekisterin ja Fonectan tietokannoista sekä luottotiedot eri rekistereistä.

Firman lainapalvelu on avoinna arkisin klo 8-22, lauantaisin klo 10-18, sekä sunnuntaisin klo 12-18, joiden puitteissa myös myönnetyt vipit maksetaan tilillesi.

Pikaluoton takaisinmaksamista varten yritys lähettää sinulle laskun, jonka voit valita tulevaksi myös sähköisessä muodossa, joko sähköpostiisi tai Itellan netpostin kautta.

Voit tehdä pikalainan saaneena myös ennen eräpäivää muun muassa eräpäivän siirron tai voit pienentää kuukausierää pidentämällä laina-aikaa useammalla kuukaudella.

Vippilainan maksettuasia ajallaan ja kokonaisuudessaan voit hakea uutta pikaluottoa, sillä yhdellä asiakkaalla saa olla vain yksi avonainen luotto palvelusta.

Credit24 - Vippi Opas