Creditstar Finland

Creditstar Finland on vuodesta 2006 toiminnassa ollut pikalaina yritys, jonka kautta voit vipata 50-1000 euroa, 15 vrk takaisinmaksuajasta aina enintään 6 kk ajaksi.

Pikaluottojen lisäksi yrityksen kautta on mahdollista hakea myös "Idealaina" tuotteita, jotka ovat kulutusluottoja, summiltaan 1000-2000 euroa, pidemmillä takaisinmaksuajoilla, enintään kuitenkin 12 kuukaudeksi.

Pikavippi lainaa hakeaksesi et tarvitse esimerkiksi takaajia tai vakuuksia/panttia. Niiden sijasta lainaehtoihin kuuluvat mm. se, että sinun tulee olla vähintään 18 vuotta täyttänyt (21-vuotta yli 300 euron summille)...

...ja sinun on oltava myös Suomen kansalainen tai sinulla on oltava pysyvä Suomen oleskelulupa, ja oma, henkilökohtainen pankkitili suomalaisessa pankissa.

Ennen lainaprosessin aloittamista palvelusta, sinun kannattaa tutustua palvelun lainaehtoihin yksityiskohtaisesti, erityisesti pikaluoton todellisiin vuosikorkoihin sekä tekstiviesti hakemusten kustannuksiin, ja muihin lainaan vaikuttaviin ehtoihin, myös takaisinmaksun osalta.

Pikalainan hakeminen ja takaisinmaksu prosessi

Pikaluottoa haetaan palvelusta joko SMS tekstiviestien tai verkkohakemuksen avulla, joista tekstiviesti haku on mahdollista vain aiemmin rekisteröityneille käyttäjille.


Kun olet rekisteröitynyt palveluun, voit jättää hakemuksen tekstiviestinä tai netissä 24/7, mutta lainoja maksetaan asiakkaille vain toimistoaikojen puitteissa.

Takaisinmaksua varten yritys lähettää sinulle laskun, josta löytyvät kaikki tarpeelliset tiedot vipin maksamista varten.

Eräpäivinä palvelussa on vipeille 15 vrk ajanjaksosta aina 6 kk periodiin, ja tätä eräpäivää voidaan myös helposti siirtää, johon löytyvät ohjeet ja hinnasto palvelun virallisilta nettisivuilta.

Kun olet maksanut vippilainan takaisin, voit ottaa uuden pikalainan palvelun kautta (kunhan maksu on rekisteröitynyt Creditstar Finlandin tietokantaan), sillä yhdellä asiakkaalla voi olla kerrallaan avoimena vain yksi vippi.

Creditstar Finland - Vippi Opas