Diners Club luottokortti

Diners Club luottokortti on kansainvälisesti käytetty ja arvostettu maksuväline, jolla voit maksaa liikkeissä, lomamatkoilla, kuin verkossakin.

Firma luottokortin taustalla perustettiin Yhdysvalloissa vuonna 1950, ja siitä tuli maailman ensimmäinen monikäyttöinen luottokortti, aloittaen vallankumouksen sen suhteen, miten kuluttajat ja yritykset maksavat tuotteensa ja palvelunsa.

Nykyisin Diners Club International firman omistaa NYSE pörssilistattu Discover Financial Services, joka puolestaan on monipuolinen konserni pankkitoiminnan ja maksupalveluiden alalla. 

Kun hankit Diners Club kortin, otat käyttöön luottokortin brändiltä, joka tunnistetaan etenkin valikoitujen ja varakkaiden kuluttajien suosimana valintana, tarjoten mm. pääsyn yli 450:n lentokentän lounge alueelle maailmanlaajuisesti, ja sisältäen kattavan ratkaisun kustannusten hallinnan suhteen sekä isoille että pienille yrityksille.

Kortti hyväksytään maksuvälineenä yli 185 maassa, miljoonissa kaupoissa ja myymälöissä, ja voit nostaa rahaa käteiseksi sen avulla yli 845 000 käteisautomaatista eri puolilla maapalloa.

Diners Club luottokortti

Suomessa Diners Club -kortteja on myönnetty yli 30 vuoden ajan, vuodesta 1983 saakka, ja nykyisin Suomen toimintojen takana on SEB Kort Bank AB, Pohjoismaiden suurin kansainvälisiä maksu- ja luottokortteja myöntävä yritys.

Korttia voit hakea firmalta printtaamalla postitettavan lomakkeen yrityksen www-sivuilta (www.dinersclub.fi). Sivuilta löytyvät myös yleiset korttiehdot, hinnastot, ja vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot.

Tarjolla olevia korttimuotoja ovat:

  • Diners Club Classic
  • Diners Club Premium
  • SAS EuroBonus Diners Club
  • Finnair Plus Diners Club
  • GlobeCard MasterCard

Voit hakea korttiin myös luotto-ominaisuutta, sekä yksityiskortin sijasta hakea perhe- tai opiskelijakorttia.

Diners Club pyrkii edistämään korttinsa käyttöä erilaisilla eduilla, joissa saat palkintoja keskittämällä ostosi yhdelle kortille. Riippuen palkinto-ohjelmasta, ansaitset kortilla maksamistasi jokaisesta eurosta vähintään yhden palkintopisteen.

Diners Clubin korteissa ei ole ennalta asetettua käyttörajaa, joka tuo joustavuutta ostoihisi sen suhteen, mihin tarkoituksiin voit käyttää korttia. Ottamalla mukaan myös luotto-ominaisuuden, saat joustavuutta myös laskujen hoitamiseen yli ajan.

Kun keskität ostosi Diners Club kortille, voit seurata rahankäyttöäsi helposti firman verkkopalvelun kautta, josta saat kokonaiskuvan ostoksistasi.

› Diners Club luottokortti