DVB Investment

DVB Investment on "Hymylaina" palvelulla vippimarkkinoilla toimiva yritys, jonka kautta voit 19-vuotta täyttäneenä pikalainata 50-300 euron summia.

Yritys ei vaadi palvelussaan takuita tai vakuuksia/panttia, joiden sijaan lainan ehdoista löytyy mm. vaatimukset....

...siitä, että olet täyttänyt 19-vuotta, olet Suomen kansalainen, sinulla ei ole luottohäiriömerkintää, ja omistat julkisen ja omissa nimissä olevan kännykkäliittymän.

Ennan lainaprosessin aloittamista sinun kannattaa tutustua firman palvelusta tarjolla olevien pikaluottojen ehtoihin kokonaisuudessaan.

Erityisen tärkeisiin kohtiin lainan ehdoissa kuuluva esimerkiksi lainojen todelliset vuosikorot (joiden avulla voit helposti vertailla hintoja kilpailevan vippifirman tarjouksiin), tekstiviestihakemusten hinnat, sekä muut lainaan vaikuttavat ehdot, myös takaisinmaksun suhteen.

Pikalainan hakemisprosessi sekä vipin takaisinmaksu

Pikaluottoa voidaan yrityksen Hymylaina-palvelussa hakea sekä verkkohakemuksen avulla että SMS tekstiviesteinä (joiden hintoihin sinun kannattaa tutustua).

Tunnistautuminen palveluun tapahtuu verkkopankki tunnuksia (TUPAS) käyttäen, jonka jälkeen saat PIN koodin, jonka avulla myös tekstiviesti vippi hakeminen on mahdollista.

Jätettyjä lainahakemuksia yritys käsittelee 24/7, mutta myönnettyjä lainoja siirretään asiakkaiden tileille vain kello 7-23 välisenä aikana.

Yritys toimittaa sinulle ilmoittamaasi ja väestötietojärjestelmän mukaiseen kotiosoitteeseesi laskun, josta löytyvät kaikki tarpeelliset tiedot vipin takaisinmaksua varten.

Lainan takaisinmaksuaika on palvelun pikaluotoissa 14–28 päivää, eikä eräpäivää voi siirtää.

Kun olet maksanut pikavipin takaisin ajallaan ja kokonaisuudessaan, voit hakea uutta pikaluottoa, sillä yhdellä asiakkaalla saa palvelussa olla avoimena vain yksi pikalaina kerrallaan.

DVB Investment - Vippi Opas