Easy Credit

Easy Credit on Turusta käsin toimiva pikalaina palvelu, josta voit vipata 20-600 euron summia lyhytaikaiseen rahantarpeeseen ilman takaajia tai vakuuksia/panttia.

Takaajien tai vakuuksien sijasta lainan myöntämisen edellytyksinä on kuitenkin esimerkiksi 18-73 vuoden ikä, Suomen kansalaisuus, säännölliset tulot, vakituinen asuinpaikka Suomessa, sekä kunnossa olevat luottotiedot (ei maksuhäiriöitä).

Erityissääntöjä löytyy myös lainattavien summien suhteen, siten, että voit uutena asiakkaana hakea vain maksimissaan 20, 50 tai 100 euron pienlainaa, iästäsi riippuen.

Tämä ikäriippuvaisuus lainoissa on sellainen, että 20 euron luoton myöntämisen edellytyksenä firma pitää vähintään 18 vuoden ikää, 50 euron vipeissä vähintään 19 vuoden ikää...

...ja toisaalta isommissa, 100-600 euron pienlainoissa saannin edellytyksenä on vähintään 23 vuoden ikä.

Lisäksi uudet luotot myönnetään palveluissa portaittain, tarkoittaen että voit hakea uutta luottoa portaittain, enintään pois maksettua lainaa seuraavan suuremman summan verran.

Ennen lainaprosessin hakemista sinun tulisi tutustua kaikkiaan lainojen ehtoihin ja hintoihin etukäteen, varsinkin suhteessa vippien todellisiin vuosikorkoihin, joita käyttäen voit helposti vertailla pikalainoja muiden firmojen tarjouksiin.

Pienlainan hakeminen ja takaisinmaksaminen

Palvelussa pikaluoton hakeminen tapahtuu www-verkkolomakkeen avulla, siten, että tunnistaudut palveluun käyttäen verkkopankeista tuttuja TUPAS-tunnuksia.

Voit jättää hakemuksen lainasta palveluun 24/7, mutta jätettyjä hakemuksia yritys käsittelee vain päivittäin kello 09-21 välisinä toimistoaikoina, jolloin myös rahat myönnetyistä luotoista maksetaan tilille.

Vipin takaisinmaksua varten saat kotiosoitteeseesi laskun, mutta vaihtoehtoisesti voit valita laskun tulemisen myös Netposti palveluun, joka vaatii toimiakseen, että sinulla on oma (maksuton) Netpostitili.

Laskusta löytyvät kaikki tarpeelliset tiedot vipin takaisinmaksua varten.

Maksuaikoina palvelun luotoissa on 15 vrk (yhdessä erässä), 30 vrk (yhdessä erässä), 30 tai 60 vrk (kahdessa erässä), sekä 30, 60, tai 90 vrk (kolmessa erässä), riippuen millaisilla ehdoilla olleen vipin otat palvelusta.

Kun olet maksanut pikalainan takaisin, ja maksu on rekisteröitynyt palvelun tietokantaan, voit hakea uutta pienlainaa, sillä yhdellä asiakkaalla saa olla kerrallaan vain yksi luotto avoimena yrityksen kautta.

Easy Credit - Vippi Opas