Easy Vippi

Easy Vippi on keravalaisen Suomen Rahoitusyhtiö Oy:n tuottama pikalaina palvelu, josta voit hakea luottona 50-200 euron suuruisia summia, 14 vrk tai 30 vrk takaisinmaksu ajalla.

Lainan hakuun Suomen Rahoitusyhtiön palvelusta et tarvitse vipille takaajaa tai vakuutta/panttia.

Niiden sijasta lainaehtoihin kuuluvat esimerkiksi 20 - 75 vuoden ikä, vakituinen asuinpaikka Suomessa, kuin myös luotto- ja oikeustoimikelpoisuus.

Ennen kuin aloitat pienlainan hakemisen palvelusta, sinun kannattaa tutustua vippiluoton ehtoihin yksityiskohtaisesti, etenkin suhteessa lainan todelliseen vuosikorkoon ja takaisinmaksun yksityiskohtiin.

Näistä etenkin todellinen vuosikorko on hyödyllinen, koska sen avulla voit helposti vertailla pienluottojen hintoja eri vippifirmojen välillä, samoille lainasummille ja takaisinmaksuajoille.

Vippiluoton hakeminen ja lainan maksaminen takaisin

Palvelusta tarjolla olevia 50-200 euron summia voit hakea joko verkkohakemuksena tai SMS tekstiviestien avulla.

Voit jättää vippihakemuksen ympäri vuorokauden, 24/7, mutta myönnettyjä lainasummia maksetaan vain klo 9-21 välisenä aikana, yrityksen toimiston aukioloaikoina.

Kun käytät palvelua ensimmäistä kertaa, TUPAS pankkitunnus tunnistautumisen yhteydessä saat oman henkilökohtaisen PIN koodisi, jota käyttäen voit hakea lainaa myös SMS tekstiviestejä käyttäen.

Tekstiviestien avulla lainaa hakiessasi sinun kannattaa tutustua viestien hinnoitteluun, sillä nämä tekstiviestit on hinnoiteltu erikseen.

Kun olet jättänyt hakemuksen lainalle, yritys tarkistaa muun muassa luottotietosi, jonka jälkeen saat luottopäätöksen.

Lainan takaisinmaksua varten palvelu lähettää sinulle kotiosoitteeseesi laskun, josta löytyvät kaikki tarpeelliset tiedot laskun maksamista silmälläpitäen.

Eräpäivinä vipeissä on valinnastasi ja luoton summasta riippuen joko 14 vrk tai 30 vrk, ja voit siirtää tätä eräpäivää vain kerran, 7 päivällä eteenpäin.

Ohjeet tähän eräpäivän siirtoon ja maksuaikataulun muutokseen löytyvät palvelun nettisivuilta, jossa on ilmoitettu myös tälläisen muutoksen hinnasto.

Kun olet maksanut pienlainan takaisin ajallaan ja moitteettomasti, voit hakea uutta pikaluottoa palvelusta, sillä yhdellä asiakkaalla voi olla avoimena vain yksi vippi kerrallaan.

Easy Vippi - Vippi Opas