Edullinen kulutusluotto

Katsaus tapoihin löytää mahdollisimman edullinen kulutusluotto suomalaisilta finanssimarkkinoilta, käyttäen muun muassa nettipalveluja ja oman pankkisi etuja.

Yksi ensimmäisistä paikoista joissa sinun kannattaa käydä kysymässä kulutusluoton hintaa, halvimman vaihtoehdon löytääksesi, on oma tilipankkisi, johon palkka-tai muut tulosi maksetaan.

Koska oma pankkisi on perillä maksukyvystäsi ja säännöllisistä tuloistasi, ja olet vanha asiakas, saat useimmiten kulutusluoton käyttöön hyvinkin nopeasti, ja edullisiin hintoihin, varsinkin jos pankkisi tarjoaa etuja lainojen ja palveluiden keskittämisestä.

Lisäksi, koska oma pankkisi verkkopankki näyttää normaalisti myös lainatilanteesi, voit hallita lainojasi kätevästi yhdestä paikasta, ja mahdollisesti myös hakea kulutusluottoa tai korottaa sen määrää verkkopankkisi avulla.

Oma pankkisi asiakaspalvelija voi myös neuvoa sinulle vaihtoehtoja kertasummaiselle kulutusluotolle, joita panki tarjoaa. Tyypillinen vaihtoehto Suomen oloissa on esimerkiksi luottolimiitti pankkitiliisi, jossa voit mennä väliaikaisesti "miinukselle" pankkitilisi sisältämän summan suhteen.

Joustolimiitti palveluja on tarjolla myös vippifirmoilta, siten, että sinulle myönnetään isompi kulutusluotto lainasumma, jonka puitteissa voit lainata jo myönnettyä rahaa pienemmissä erissä, vippiluottojen tapaan.

Suosittu vaihtoehto kulutusluoton suhteen on luottokortti pankiltasi, jossa lainaat luottokorttisi lainalimiitin puitteissa per kuukausi, ja voit jaksottaa takaisinmaksukykysi mukaan kuukausieriksi.

Halpa kulutusluotto - hintavertailu

Kun olet saanut pohjatiedoiksi kulutusluoton hinnan omasta pankistasi, sinun kannattaa vertailla tätä hintaa muihin markkinoilla oleviin tarjouksiin.

Koska Suomessa on kourallinen vähittäispankkeja, varsinkin isommissa kaupungeissa voit yhden iltapäivän aikana käydä fyysisesti hakemassa lainatarjoukset lähimmästä pankkikonttorista kaikkien pankkiryhmien, kuten SP, OP, Nordea, Nooa, Aktia, ja Danske Pankki suhteen.

Tämän ohella voit saada nopeasti hintatietoja kulutusluottoihin erikoistuneilta finanssiyhtiöiltä suoraan netistä, erilaisten valmiiksi tehtyjen hintavertailu palveluiden kautta.

Suosituin näistä hintavertailu palveluista on KulutusluottoVertailu.com, jonka kautta voit muutamalla klikkauksella saada näkyviin tietokannassa olevan halvimman vakuudettoman kulutusluoton, 1000 - 20 000 euron summille.

Vaikka palvelun tietokanta kattaa useita lainaajia, se ei kuitenkaan kata kaikkia, joten sinun kannattaa printata / ottaa talteen löytämäsi hinnat, ja tarkastaa samaan tapaan useampiakin hintavertailu palveluja, paremman markkinakattavuuden saadaksesi.

KulutusluottoVertailu.com, kun viimeksi asian tarkistin, tarjosi parhaimmat tarjoukset ainakin lainafirmoilta Halens, NopsaLaina, OstosRaha, Credit24, Risicum, Laina.com, Euroloan, Freedom Rahoitus, Fixura, sekä Etua.fi.

› Edullinen kulutusluotto