Edullinen Laina

Kun etsit edullinen laina tarjouksia, sinun kannattaa kääntyä laina vertailu sivustojen puoleen, jotka ovat pitkälti tehneet "raskaan työn" puolestasi.

Näiden palveluiden toiminta-ideana on se, että palvelun tuottajat käyvät joko itse hakemassa luottojen hintatiedot (korkotiedot ja tiedot muista luoton kuluista) tai rahoitusalan yritykset lähettävät näitä hintatietoja palveluun.

Seuraavaksi lainavertailu järjestää nämä hintatiedot asiakas-ystävälliseen muotoon, tyypillisesti niin, että saat näkyviin halvimman lainan haluamallesi summalle yhdellä klikkauksella.

Valmiiden luottovertailujen käyttö kannattaa varsinkin ajansäästön suhteen, sillä Suomen kokoisessa taloudessa toimii kymmenittäin rahoitusalan toimijoita, joilta voi hakea lainaa, perus-talletuspankkien ohella.

Negatiivisena puolena tälle ajansäästölle on usein se, että lainavertailun tietokanta ei välttämättä kata kaikkia mahdollisia vaihtoehtoja.

Esimerkiksi VippiVertailu.com sivuston tietokanta sisälsi 52:n pikalaina yrityksen hintatiedot (kun viimeksi asian tarkistin), kun yrityksiä on kaikkiaan yli 80.

Lisäksi ongelmaksi saattavat muodostua lainaan liittyvät "piilokulut", joita esiintyy varsinkin pikalaina markkinoilla.

Näitä piilokuluja esiintyy varsinkin lainanhaun yhteydessä, tyypillisesti siten, että saatat joutua käyttämään matkapuhelimen SMS tekstiviestejä lainanhakuun. Nämä tekstiviestit saattavat maksaa useita euroja per viesti, ja nämä kulut jäävät asiakkaan maksettavaksi, vaikka yritys ei luottoa myöntäisikään.

Halvimman lainan löytäminen lainavertailujen avulla

Suomen nettipalveluista löytyy muutama erinomainen lainavertailu-palvelu, mukaanlukien VippiVertailu.com sekä VertaaLaina.fi.

Näistä VippiVertailu on Suomen suosituin pienlainoja vertaileva nettipalvelu, ja sen tietokannasta löytyy satoja pikaluotto vaihtoehtoja valmiiksi hintavertailtuna.

Palvelu tarjoaa asiakkailleen saman sivuston sisällä myös kulutusluottojen vertailun, joten voit käyttää palvelua, vaikka haluamasi lainasumma on vippiä suurempi.

Sivusto kattaa myös useat pikaluotto yritysten aputoiminimet, sillä tietokannassa oli 60:n palvelun tiedot (kun viimeksi asian tarkistin, yhteensä 472 vippituotetta), 52:lta alan yritykseltä.

VertaaLaina.com on taas erinomainen vaihtoehto varsinkin kulutusluottojen vertailuihin, ja sen avulla voit helposti (muutamalla klikkauksella) listata vaihtoehdot aina 6000 kulutusluoton kokoon saakka, parhaimman ja edullisimman luoton löytämiseksi.

Palvelun huonona puolena on se, että sen tietokanta saattaa olla vanhentunut, mutta voit aina tarkistaa sivulla olevan päiväyksen avulla, kuinka tuoreista hintatiedoista on kysymys.

Edullinen Laina - Vippi Opas