Edullinen Pikavippi vs Vaihtoehtoiset Lainamuodot

Vertailu edullinen pikavippi vs vaihtoehtoiset lainamuodot, mukaanlukien panttilainaus sekä kulutusluotot.

Pikavippi on monille ensimmäinen mieleen tuleva vaihtoehto lyhytaikaiseen ja pienikokoiseen rahantarpeeseen, ja halvimman tällaisen luoton löytäminen on nykyään helpompaa kuin koskaan ennen.

Edullisen pikavipin löytämisen on tehnyt helpoksi etenkin vippivertailu palveluiden mukaantulo markkinoille, joista suosituin on VippiVertailu.com, jonka tietokanta sisältää noin 52:n eri pikalaina yrityksen edullisimmat hintatiedot.

Kun olet selvittänyt edullisimman vipin hinnan (etenkin ns. vipin todellisen vuosikoron suhteen), pikalainan hintaa kannattaa verrata muihin tarjolla oleviin pienlaina muotoihin.

Jos sinulla on omaisuutta jonka panttiarvo vastaa haluamaasi luottosummaa, panttilainaamon kanssa toimiminen on varteenotettava vaihtoehto monille. Vipeissä vastaavasti lainan saamisen ehtoihin ei kuulu panttia/vakuutta, eikä myöskään takaajaa.

Koska panttilainauksen takaisinmaksun takeena on jättämäsi pantti, nämä luotot ovat usein huomattavasti pikavippejä edullisimpia.

Esimerkiksi Helsingin Pantti Oy ilmoittaa tyypilliseksi panttilainauksen kuukausikoroksi vain 2,6–3,9 % (+ panttikuittimaksu 5–7,5 €).

Voit myös tarvittaessa käydä panttilainaamossa henkilökohtaisesti keskustelemassa ja neuvottelemassa takaisinmaksusta, tarjoten joustavampaa palvelu kuin monissa pikavipeissä on tarjolla.

Halpa pikavippi vs siirto luottokortilta vs kulutusluotto

Yksi vaihtoehtoinen pienen luoton ottamisen vaihtoehto on myös ottaa lainaa omalta luottokortiltasi, joka on mahdollista muun muassa nostamalla rahat käteisenä luottokortilta automaatilta, tai tekemällä siirron luottokortilta omalle pankkitilillesi, useiden verkkopankkien kautta.

Tällainen luoton siirto omalle tilille on useimmissa pankkiryhmittymissä maksullinen lisäpalvelu, joten kun vertaat luottokortilta siirron hintaa vippilainaan, muista ottaa nämä maksut huomioon.

Luoton siirto omalle tilille maksetaan takaisin kuukausittaisen luottokorttilaskusi mukana, josta näkyvät myös erittelyt niistä kuluista, joita siirtoon kuului.

Kulutusluotto puolestaan on yksi vaihtoehtoisista lainamuodoista lyhytaikaiseen rahantarpeeseen, ja näitä lainoja on tarjolla useimmiten 1 000 EUR summista ylöspäin, aina noin 15 000 euroon saakka, pankkiryhmästä riippuen.

Näitä kulutusluottoja haetaan omasta pankista, ja niiden saamisen edellytykset ovat esimerkiksi kuukausittaiset tulot, jotka pankkisi näkee kuukausittaisten talletusten tai vastaavien perusteella.

Myös asiakashistoriasi pankin kanssa toimii usein referenssinä lainan myöntämistä silmälläpitäen.

Näistä paremmista takaisinmaksuun liittyvistä taustatiedoista vippitoimintaan verrattuna kulutusluottojen korot ovat usein huomattavasti alempia, mutta tarjolla vain suurempia summia varten.

Edullinen Pikavippi - Vippi Opas