Edullinen Vippi - Vippivertailut

Katsaus edullinen vippi tarjouksien löytämisprosessiin netin vippivertailu palveluiden avulla, joista kattavimmasta löytyy hintatiedot yli 450:lle pikalaina tuotteelle.

Suomesta löytyy Etelä-Suomen Lääninhallituksen ylläpitämän luotonantaja-rekisterin perusteella yli 80 pikalaina alan yritystä, joista useilla on lainatuotteita tarjolla aina 50 EUR tasolta tuhanteen euroon saakka.

Jos alkaisit vertailemaan näitä lainatuotteita omatoimisesti, prosessi vaatisi kunkin firman nettisivuilla käymisen, hintatietojen (luoton todellinen vuosikorko) hakemisen lainaehdoista, ja tietojen ylöslaittamisen vaikkapa Excelin tietokantaan vertailua varten.

Tämä prosessi veisi helposti päiviä, kun tyypillinen vippilainan hakia tarvitsee rahaa äkilliseen ja lyhytaikaiseen tarpeeseen, eikä tälläiseen aikaa vievään prosessiin ole mahdollisuutta.

Tätä ongelmaa ratkaisemaan on onneksi tullut myös Suomen markkinoille joukko vippivertailu sivustoja, joiden toiminnan ainoana tarkoituksena on hakea puolestasi nämä hintatiedot vippifirmojen lainaehdoista, ja laittaa ne esille yhteen kohteeseen, jossa voit helposti vertailla tietoja.

Yleensä saat näistä hintavertailu palveluista esiin halvimman vipin tarjoajan nimen yhdellä klikkauksella, laittamalla tietyn vippisumman ja takaisinmaksuajan pikalainat hintajärjestykseen, halvimmasta kalleimpaan.

Edullinen pikalaina - VippiVertailu.com

VippiVertailu.com kuuluu Suomen eniten käytettyihin pikalainoja vertaileviin palveluihin, ja sen suosion takaa löytyy muun muassa se, että sen tietokanta kattaa peräti 52 alan yritystä (maksimin ollessa hieman yli 80).

Palvelun tietokannassa ovat näiden yritysten luottojen hintatiedot summille 50-1000 EUR, ja voit helposti vertailla eri summia ja takaisinmaksu aikoja, kaikkein parhaimman ja sinulle sopivimman luoton löytämiseksi.

Kun esimerkiksi viimeksi tarkistin 200 euron pikavipin hinnat 14 vrk takaisinmaksu-ajalle, halvimmaksi nousi (todellisen luoton vuosikoron mukaan järjestettynä) Vivus.fi palvelun ensilaina (joka on ilmainen)...ja toisaalta toiseksi halvimmaksi nousi Vivuksen vanhoille asiakkailleen tarjoamat lainat tälle laina-ajalle ja -summalle.

Löydettyäsi sinulle sopivimman lainaajan, seuraavana askeleena sinun kannattaa tarkistaa halvimman palvelun laina-ehdot, mahdollisten "piilokulujen", kuten hakemiseen liittyvien SMS matkapuhelin kulujen suhteen, jotka eivät välttämättä näy luoton todellisen vuosikoron laskelmassa.

Edullinen Vippi - Vippi Opas