Edullisin Pikalaina 200

Edullisin pikalaina 200 EUR summalle (lainan todellisen vuosikoron perusteella) riippuu muun muassa siitä, kuinka pitkän takaisinmaksu-ajan valitset vipillesi.

Tilastokeskuksen "Luottokanta" julkaisun mukaan keskimääräinen vippilaina on Suomessa viime vuosina ollut hieman yli 200 EUR (takaisinmaksun ollessa keskimäärin hieman yli 30 vrk).

Tämän takia yksi kilpailuimmista lainasummista eri vippi yritysten välillä on juuri 200 euron kokoluokka, ja sinulla onkin parhaimmat mahdollisuudet saada erinomainen lainahinta juuri tälle summalle.

Kaiken kaikkiaan Suomessa on yli 80 pikalaina firmaa (Etelä-Suomen Lääninhallituksen tilaston mukaan), joista käytännössä kaikki tarjoavat erilaisia paketteja 200e vipeille.

Yksi tapa löytää näistä palveluista halvin, on käydä kunkin palvelun nettisivuille, hakea laina-ehdot, ja tallentaa muistiin (esimerkiksi Excel taulukkoon) kunkin luoton todellinen vuosikorko (samoille takaisinmaksu-ajoille).

Tähän mahdollisesti päivän vievään metodiin on nykyisin kuitenkin vaihtoehto, kun nettiin on tullut vippivertailu palveluita, jotka ovat hakeneet nämä hinnat jo valmiiksi, ja pääset muutamalla klikkauksella näkemään mikä firma on halvin 200e summalle ja haluamallesi takaisinmaksu ajalle.

Vippivertailut 200e summalle

Suosituin erilaisista suomalaisista vippivertailuista on VippiVertailu.com, jonka tietokanta sisältää hintatiedot 52:lta eri kotimaiselta pienlainoja myöntävältä yritykseltä, yli 450:n vippituotteen valikoiman verran.

Koska käytännössä kukin näistä firmoista tarjoaa 200e summia asiakkailleen haettavaksi, voit muutamalla klikkauksella saada esiin halvimmat 200 euron vippiluotot kaikkien maksu-aikojen suhteen.

Kun viimeksi tein tämän haun, halvin vaihtoehto oli koroton ja käsittelymaksuton luotto Vivus.fi palvelusta, joka on tosin tarjolla ainoastaan uusille asiakkaille, jotka eivät ole ottaneet pikalainaa yritykseltä aikaisemmin.

Vivus-palvelu poislukien, haun halvin tarjoukseksi muodostui (lainan todellisen vuosikoron perusteella) OPR-Vakuus Oy:n tuottaman Everyday.fi:n tarjoama 200 EUR vippi, 45 vrk takaisinmaksu ehdolla.

Tämä tieto on saattanut vanhentua, joten tee tämä haku aina itsenäisesti varmistaaksesi että saat halvimman tarjouksen vipillesi.

On hyvä ottaa myös huomioon, että vertailupalvelun todellinen vuosikorko laskelma ei sisällä mahdollisia tekstiviestimaksuja, joten tarkasta luoton lainaehdot aina huolellisesti ja kokonaisuudessaan ennen lainan hakemista.

Edullisin Pikalaina - Vippi Opas