Edullisin Pikavippi

Katsaus edullisin pikavippi tarjoukseen joka Suomen markkinoilla on saatavilla, ja sen mukana tuleviin erityisehtoihin ja lainan myöntämisen yksityiskohtiin.

Halvin mahdollinen laina mitä Suomen pikalaina markkinoilta on saatavissa on itse asiassa ilmainen pikalaina, jonka tarjoaa 4Finance Oy:n tuottama Vivus.fi palvelu.

Käytännössä tämä ilmaisuus tarkoittaa sitä, että lainaan ei liitetä Vivuksen puolelta esimerkiksi korkokuluja tai käsittelykuluja, vaan maksat firmalle takaisin vain saman summan, jonka otat luottona.

Koska korottomuus ja käsittelykulujen poisjättäminen nostaa huomattavasti luoton riskisyyttä 4Finance Oy:lle luottoehtoihin on liitetty joukko muita ehtoja, joiden tarkoituksena on vähentää tätä luottoriskiä.

Tärkein näistä ehdoista on se, että koroton vippilaina on tarjolla vain uusille asiakkaille, kun taas vanhat asiakkaat maksavat vipeistään käyvän markkinahinnan.

Tällä tavalla toimiessaan Vivus toivoo saavuttavansa asiakkaiden luottamuksen ja asiakkuuden edullisen ensi-asioinnin yhteydessä, jotta uudet asiakkaat käyttäisivät palvelua myös jatkossa.

Jos et ole tyytyväinen Vivuksen tarjoamaan ilmaiseen, korottomaan vippiin, voit helposti vaihtaa seuraavaa pikaluottoa varten uuteen yritykseen, joten palvelun on voitettava asiakkuutesi, eikä sinulla ole mitään hävittävää.

Muihin luottoehtoihin tämän markkinoiden edullisimman vipin suhteen kuuluvat mm. se, että uudet asiakkaat voivat vipata vain 400 EUR maksimiin saakka (10 - 400 euroa), kun vanhoille asiakkaille on tarjolla lainoja 600 euron maksimiin asti.

Lisäksi 400 euron asti olevaan ensimmäiseen lainaan tarvittava minimi-ikä on 23-vuotta, kun taas 20-22-vuotiaat voivat vipata ensilainana vain 200 euroon saakka.

Edullisin pikalaina - hakuprosessi

Koska haet ilmaista vippiä uutena asiakkaan, sinun tulee aina tehdä tämä haku palvelun ehtojen mukaisesti nettilomaketta käyttäen.

Ennen tämän lainanhakuun tarvittavan verkkolomakkeen täyttöä tunnistaudut ensin palveluun käyttäen verkkopankkitunnuksia (TUPAS), jonka myötä pankkisi vahvistaa henkilöllisyytesi, ja voit jatkaa varsinaiseen lainanhakuun.

Kun olet täyttänyt lainahakemuksen ja jättänyt sen palveluun, yritys tarkistaa jättämäsi tiedot ja että ne vastaavat lainan myöntämisen ehtoja, muun muassa luottotietojen moitteettomuuden suhteen.

Tämän tarkistuksen jälkeen saat lainapäätöksen, ja myönnetyt luotot maksetaan tilillesi (Suomen lain pykälien takia) päivittäin klo 7-23 välisenä aikana. Asiakaspalvelu on avoinna tosin vain arkisin, klo 8-17 välisinä aikoina.

Vanhana asiakkaana voit jättää lainahakemuksen jatkossa myös soittamalla tähän asiakaspalveluun, mutta myös edelleen verkkohakemuksena.

Yrityksen toimesta sinulle lähetetään lasku ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen, mutta voit vaihtoehtoisesti lainaa hakiessasi valita myös paperisen laskun kotiisi. Laskusta löytyvät aina kaikki tarpeelliset tiedot maksun suorittamista varten.

Voit myös siirtää laskusi eräpäivää 30 vrk, johon liittyy tosin eräpäivänsiirto maksu, joka nostaa luottosi hintaa olennaisesti. Ohjeet tähän eräpäivän siirtoon löytyvät palvelun virallisilta nettisivuilta, Vivus.fi.

Edullisin Pikavippi - Vippi Opas