Edullisin Vippi 1000

Edullisin vippi 1000 EUR summalle hakeminen tuo mukaan myös mahdollisuuden käyttää kulutusluottoja lainaamiseen, sillä näissä vaihtoehdoissa on usein kilpailukykyiset hinnat.

Suomalaisten lainaamat keskimääräiset pikalainasummat ovat olleet lievässä kasvussa vuodesta toiseen, ihmisten löytäessä tämän lainaamismuodon helppouden ja nopeuden, verrattaessa esimerkiksi kulutusluottoihin.

Siten useat vippifirmat ovat alkaneet tarjota luottoja vippimarkkinoiden yläpäässä, aina tuhanteen euroon saakka, ja monilla näistä firmoista on tarjolla myös kulutusluottoja, vippilainaamisen helppoudella ja nopeudella.

Näistä firmoista tunnetuimpia ovat muun muassa Aasa (lainat 3000e saakka), Yleislaina (max 2000e), Reissuluotto (max 1500e), Vippiluotto.fi (max 2000e), sekä Credit24 (max 3000e).

Useimmiten näissä useisiin tuhansiin nousevissa vipeissä ja kulutusluotoissa maksu tapahtuu joko kuukausierinä osamaksulla, tai siten, että maksu on jaettu asiakkaan valitsemaan erämäärään, vaikkapa kuuteen osamaksuun vuoden yli.

Edullisin pikalaina 1000e

Halvimman 1000e vippilainan tarjouksen löytäminen on nykyään helpompaa kuin koskaan ennen.

Parhaisiin apuvälineisiin, joilla säästät useita tunteja työtä hintojen vertailuun, kuuluu vippivertailu nettisivustot, jotka ovat käyneet hakemassa vippien todelliset vuosikorot jo valmiiksi tietokantaansa.

Suosituin näistä palveluista netissä on VippiVertailu.com, jonka tietokanta sisältää yhteensä 52:n eri pikaluottofirman hintatiedot, yli 450:stä pikalaina tuotteesta, kun viimeksi asian tarkistin.

Voit muutamalla klikkauksella järjestää palvelun tietokannan siten, että päällimmäisenä listassa on halvin 1000 euron vippi, joka, kun tein koehaun tietokantaan, oli OPR-Vakuuden "Ostosraha" palvelu, 6 kk takaisinmaksu ajalla.

Huomaa että luoton todelliseen vuosikorkoon vaikuttavat useat seikat, muun muassa se, kuinka pitkän takaisinmaksu-ajan valitset vipillesi. Jos valitset lyhyen maksuajan, lainan hinta on normaalisti korkeampi.

VippiVertailun tietokannasta löytyvät myös kulutusluotot summille 1000e - 6000e, joten voit helposti vertailla myös näitä luottoja ja niiden hintoja tuhannen euron lainasummalle.

Kun tein koehaun palvelun kulutusluotto tietokantaan 1000 EUR summalle, halvin kulutusluotto tarjolla olleista oli Time Finans AB:n "Halens laina", 24 kk laina-ajalla.

Koska kulutusluotot ovat useimmiten isompia summia, niissä on myös vippejä korkeammat minimi-ikärajat, Time Finansin tapauksessa vähintään 22-vuotta.

Edullisin Vippi - Vippi Opas