Ege Finance

Ege Finance on helsinkiläinen, vuodesta 2009 toiminnassa ollut vippifirma, jonka pääasialliset palvelut toimivat toiminimien "A-Vippi" ja "Ege" alla.

Voit hakea yrityksen palveluiden kautta pikalainaa ilman vakuuksia, panttia, tai takaajia.

Niiden sijaan lainaehtoihin kuuluvat esimerkiksi "Ege.fi" palvelussa se, että sinun tulee olla 18 vuotta täyttänyt Suomen kansalainen, ilman luottohäiriömerkintöjä...

...ja näiden tietojen suhteen Ege tarkastaa muun muassa luottotiedot Suomen Asiakastieto Oy:stä ja henkilötiedot väestötietojärjestelmästä ennen päätöstä lainahakemukseesi.

Lainasummiin (50-1000 euroa) liittyy myös ehtoja...

...kuten se, että lainasumma on yli 18-vuotiaille asiakkaille 50 euroa tai 100 euroa ja yli 21-vuotiaille 50 euroa - 500 euroa.

Näiden ehtojen ohella Ege myöntää 400 - 1000 euron pienlainoja ainoastaan pankkitunnustautuneille yli 25 vuotiaille asiakkaille, jotka ovat vanhoja asiakkaita.

Ennen lainan hakemista sinun kannattaa tutustua firman lainaehtoihin yksityiskohtaisesti, varsinkin suhteessa lainan todellisiin vuosikorkoihin ja tekstiviestihakemusten kustannuksiin.

Pikalainan hakeminen ja takaisinmaksaminen

Voit hakea lainaa Egen palveluissa sekä verkkohakemuksena että tekstiviestien avulla (joiden hintoihin kannattaa tutustua ennen kuin aloittaa hakuprosessin).

Tarjolla on pikalaina summia 50 - 1000 euron välillä, siten että mahdollisia takaisinmaksu aikoja ovat 14 vrk, 28 vrk, 30 vrk, sekä 56 vrk.

Egellä on myös olemassa vaihtoehto, jonka avulla voit varata käyttöösi luottolimiitin, jonka puitteissa voit ottaa joustavasti pikavippejä limiitin puitteissa.

Myös takaisinmaksu aikoihin voit hakea muutosta hakemalla maksusuunnitelmaa, johon yksityiskohtaiset ohjeet löytyvät firman nettisivuilta.

Kun olet jättänyt pikaluotto hakemuksen, firma lähettää sinulle luottopäätös tiedon, ja rahojen maksamisen myötä myös laskun kotiosoitteeseeen (jonka voit tosin tilata myös suoraan sähköpostiisi).

Laskusta ilmenevät kaikki tiedot, joita tarvitset pikavipin takaisinmaksuun.

Mikäli käytössäsi ei ole luottolimiitti palvelua, voit hakea uutta pikalainaa entisen pikavipin maksettuasi ja maksun kirjauduttua Egen tietokantaan.

Jos käytössäsi on luottolimiitti, voit hakea uutta lainaa tarpeen myötä vaikka sinulla olisi jo aikaisempi avonainen pikavippi, kunhan uuden vipin hakeminen tapahtuu limiittisi puitteissa.

Ege Finance - Vippi Opas