Ellos laina

Ellos laina on yksityislaina - kulutusluotto, jota voit hakea aina 100 eurosta lähtien 2500 euroon saakka, ilman vakuuksia tai takaajia. 

Ellos tarjoaa tällaiset kulutusluotot yhteistyössä Finarefin kanssa, joka on Ranskan toiseksi suurimman rahalaitoksen, Crédit Agricole S.A.:n omistama kansainvälinen rahoitusalan yritys.

Yksityislainat ovat tarjolla Elloksen kautta 100-2500 euron summilla, ja takaisinmaksuaikoina näillä kulutusluotoilla on 1-5 vuotta, takaisinmaksun tapahtuessa kuukausierinä.

Lainan hinta ja kuukausierän suuruus määräytyy yksilöllisesti aina lainasumman ja laina-ajan mukaan.

Kun haet lainaa Ellokselta, ota huomioon että lainasaamiseen liittyy useita lainaehtoja:

  • 25-79 vuoden ikää
  • raha-asioiden moitteeton hoitaminen, ei maksuhäiriöitä
  • säännölliset työ- tai eläketulot, vähintään 800 euroa/kk ennen veroja

Jos täytät lainaehdot ja ennenkuin haet lainaa palvelusta, voit laskea oman kuukausieräsi ja lainan hintasi valitsemallasi lainasummalle ja laina-ajalle suoraan Elloksen nettipalvelussa, osoitteessa:

www.ellos.fi/g/finance/loanMonthlyFee?CategoryId=38498&MediaCode=W11GG

Nettilaskelmassa näkyvä lainan kokonaiskustannus = lainapääoma ja korot yhteensä. Näet laskurista myös lainan vertailua muihin lainantarjojiin helpottavan luoton todellisen vuosikoron.

Muista tutustua Ellos Yksityislainan ehtoihin yksityiskohtaisesti ennen kuin haet lainaa, varsinkin suhteessa lainan takaisinmaksuun liittyviin ehtoihin .

Ellos luoton hakeminen on tehty asiakkaan kannalta mahdollisimman helpoksi, jossa voit allekirjoittaa (pankkitunnuksillasi) sekä lainapaperit ja lainaturvahakemuksen suoraan netissä. 

Saat yleensä lainapäätöksen heti, ja rahat maksetaan tilillesi muutamassa pankkipäivässä.

Lainaa hakiaksesi sinun ei tarvitse olla Elloksen postimyyntiasiakas, ja muiden markkinoilla olevien kulutusluottojen tavoi voit käyttää rahat mihin tahansa haluamaasi tarkoitukseen.

Lainan takaisinmaksun kuukausierät ovat aina tasaeräisiä lyhennyseriä, mutta voit halutessasi lyhentää lainaa myös sovittua suuremmilla kuukausierillä, tai maksaa milloin tahansa lainan loppuun.

Jos maksat lainan ennenaikaisesti takaisin, Ellos ei veloita lisäkuluja.

Ellos lainaamiseen kuuluvat mys lyhennysvapaat kuukaudet. Kun olet maksanut 4 kuukausierää ajallaan, voit pitää yhden lyhennysvapaan kuukauden. 

Lyhennysvapaita kuukausia voi olla vuodessa kaksi. 

Samaan tapaan myös lainamäärän korottaminen on palvelussa mahdollista, kun olet maksanut lainaehtojen mukaisesti 10% sovitusta lainamäärästä takaisin, ja vähintään 6 lyhennystä ajallaan. Korotus voi olla lainojen maksimimäärällä, 2500 eurolla. 

Palvelun taustalla oleva Crédit Agricole S.A.:n Finaref Oy on ollut mukana Suomen rahoituspalvelu markkinoilla vuodesta 1995. Sama firma toimii yhteistyössä myös muiden postimyyntibrändien, kuten Jotex, Catalog Outlet ja LaRedoute, kanssa, myös Ruotsissa ja Norjassa.

› Ellos laina