Euro Mesta

Euro Mesta on vantaalaisen EM Rahoituksen pikalaina palvelu netissä, josta voit ottaa pienlainana lyhytaikaiseen rahoitustarpeeseen 20-300 euroa, 21 tai 28 vrk takaisinmaksuajalla.

Vippiluottoa hakeaksesi et tarvitse esimerkiksi takaajaa tai vakuutta/panttia...

...vaan niiden sijaan lainaehtoihin lukeutuvat mm. vähintään 20-vuoden ikä (maksimissaan 65-vuotta), moitteettomat luottotiedot (ei maksuhäiriöitä), sekä vakituinen asuinpaikka Suomessa.

Tarjolla oleviin lainasummiin liittyy myös erikoisehtoja, joiden mukaan uutena asiakkaana voit saada ensimmäisenä lainana 20 tai 50 euroa.

Vanhoille asiakkaille firma tarjoaa myös 100 euron, 150 euron, 200 euron, 250 euron ja 300 euron lainoja, porrastetusti (johon ohjeet löytyvät palvelun virallisilta nettisivuilta).

Sinun kannattaakin tutustua vippien lainaehtoihin yksityiskohtaisesti ennenkuin aloitat pikalainan hakuprosessin, muun muassa suhteessa luottojen todellisiin vuosikorkoihin.

Näitä todellisia luottokorkoja apuna käyttäen voit helposti vertailla tarjouksia muiden pikalainayhtiöiden vastaaviin.

Pienlainan ottaminen ja takaisinmaksaminen palvelusta

Vippiluoton hakeminen palvelussa tapahtuu vaihtoehtoisesti joko verkkohakemuksena tai SMS tekstiviestien avulla (palvelu toimii TeliaSoneran, Elisan, Saunalahden, Dna Finlandin, Tele Finladin ja Kolumbuksen liittymistä).

Jos käytät pikaluoton hakemiseen tekstiviestejä, muista tutustua myös näiden SMS viestien hinnoitetteluun osana hakuprosessia.

Hakemuksen voi jättää yritykselle mihin vuorokauden aikaan tahansa 24/7, mutta hakemuksia käsitellään ja myönnettyjä lainoja maksetaan vain yrityksen aukiolo-aikojen puitteissa.

Kun olet jättänyt pikalaina hakemuksen palveluun, EM Rahoitus tarkistaa tietosi mm. suhteessa luottotietojen moitteettomuuteen Suomen Asiakastieto Oy:n tai muun vastaavan luottorekisterin ylläpitäjän tietokannasta.

Vipin takaisinmaksua varten saat kotiosoitteeseesi laskun, josta löytyvät kaikki tarpeelliset tiedot luoton suorittamista varten.

Takaisinmaksu aikoina yrityksen pikalainoissa on joko 21 tai 28 vuorokautta, riippuen siitä, millaisin ehdoin lainan palvelusta otit.

Kun olet maksanut vipin takaisin ajallaan ja moitteettomasti, voit hakea palvelusta uutta luottoa, sillä yhdellä asiakkaalla saa olla avoimena kerrallaan vain yksi pienlaina.

Euro Mesta - Vippi Opas