Euroloan

Euroloan on pikalainapalvelu, josta voit ottaa vippiluottona 50-2000 euron summia, tarjolla ollessa erilaisia takaisinmaksuaikoja ja maksuerä vaihtoehtoja.

Lainoista 50 - 1000 euron summia käsitellään pikalainoina, ja 1000:sta eurosta isommat aina 2000 euroon saakka kulutusluottoina.

Lainojen hakemiseen palvelusta et tarvitse esimerkiksi panttia/vakuuksia tai takaajaa, vaan sen sijaan pikaluoton ehtoihin kuuluvat muun muassa...

...18 – 70 vuoden ikä, ei maksuhäiriömerkintöjä julkisissa luottorekistereissä, sekä vakituinen asuinpaikka Suomessa.

Tarkastaakseen, että antamasi tiedot vastaavat pikalainan ehtoja, vippifirma tarkastaa ennen luottopäätöstä mm. luottotietosi Suomen Asiakastieto Oy:stä ja Soliditet Finlandista, sekä henkilötietosi Väestörekisterikeskuksen ylläpitämästä väestötietojärjestelmästä.

Sinun kannattaa tutustua ennen lainanhaun prosessin aloittamista lainan ehtoihin yksityiskohtaisesti ja kokonaisuudessaan, etenkin kohtiin jossa käydään läpi luoton todellinen hinta (jota käyttäen voit helposti vertailla yrityksen tarjousta muiden vippifirmojen vastaaviin).

Pikavipin hakeminen ja takaisinmaksu

Palvelun kautta on mahdollista tehdä hakemus lainalle ilmaisen verkkolomakkeen avulla, johon tunnistaudutaan ensin TUPAS-verkkopankki tunnuksilla.

Voit valita pikaluotoksia haluamasi summan euron tarkkuudella, jolloin vältyt monissa muissa palveluissa olevan vaatimuksen tasasummien lainaamisesta.

Myös takaisinmaksuajat ovat säädettävissäsi, siten että näet vaihtoehtoja vertaamalla myös summalle ja takaisinmaksuajalle kohdistetut maksuerät ja niiden lukumäärän.

Voit hakea pikalainaa 24/7 ja hakemuksesi yleensä käsitellään myös heti, mutta lainoja maksetaan tileille (lakiin perustuen) vain kello 7-23 välisinä aikoina.

Lainan takaisinmaksuaika on 14-360 vuorokautta, riippuen muun muassa lainasumman koosta, siten, että:

  • voit valita takaisinmaksuajaksi 50-1000 euron lainoihin 14-90 vrk, ja
  • 1001-2000 euron lainoihin 90-360 vrk

Saat lainastasi takaisinmaksua varten laskun, josta löytyvät kaikki tarpeelliset tiedot laskun maksuun eräpäivien mukaisesti.

Voit maksaa laskut palvelussa kolmella tapaa...

  • maksuton my.euroloan verkkomaksu palvelu
  • Lasku sähköpostiisi
  • Lasku perinteisesti postitse postiosoitteeseesi (yritys veloittaa jokaisen erälaskun postin kautta lähetyksestä erillisen hinnan)

Vaikka sinulla olisi edellinen vippi vielä maksamatta palvelun kautta, voit hakea uutta lainaa, sillä jokaisella asiakkaalla on henkilökohtainen lainalimiitti, jonka puitteissa voi lainata vippejä (kuitenkin maksimissaan 3 pikaluottoa avoinna).

Euroloan - Vippi Opas