Euronic

Euronic on pienluotto yritys, jonka pääasiallinen aputoiminimi on "Easy Credit", jonka kautta voit ottaa pikalainana 20-600 euron summia, 30 vrk tai 60 vrk takaisinmaksu ajalla.

Vippilainan hakuun yrityksen palvelusta ei tarvita vakuutta/panttia tai takaajia.

Niiden sijasta yleisiin lainaehtoihin lukeutuvat muun muassa 18-73 vuoden ikä, oikeustoimikelpoisuus, Suomen kansalaisuus, sekä vakituinen asuinpaikka Suomessa.

Lisäksi sinulla tulisi olla luottotiedot kunnossa, eli ei maksuhäiriöitä luottorekisterissä (kuten Suomen Asiakastieto Oy:n maksuhäiriörekisteri).

Myös lainasummiin liittyy erityisehtoja. Uusille asiakkaille maksimiluotto on joko 20, 50, tai 100 euroa, riippuen hakijan iästä.

Vanhana asiakkaana voit hakea uutta luottoa portaittain, siten, että uutena lainasummana on enintään pois maksettua lainaa seuraavan suuremman summan verran.

Ennenkuin aloitat vippiluoton hakemisen palvelusta, sinun kannattaa tutustua lainan ehtoihin kokonaisuudessaan ja yksityiskohtaisesti...

...muun muassa suhteessa vipin todellisiin vuosikorkoihin, joita apuna käyttäen voit helposti vertailla pikalainoja eri firmojen välillä.

Pienlainan hakeminen ja takaisinmaksaminen Easy Creditistä

Easy Credit palvelu ottaa vastaan luottohakemuksia 24 tuntia vuorokaudessa, mutta yritys käsittelee jätettyjä hakemuksia vain ma-pe klo 9-21, la klo 12-20 ja sunnuntaisin sekä juhlapyhinä klo 12-18 välisinä aikoina.

Kun olet jättänyt pikaluotto hakemuksen, firma tarkistaa mm. luotto-ja henkilötietosi, rekistereistä kuten Suomen Asiakastieto Oy, jonka jälkeen saat lainapäätöksen.

Vipin takaisinmaksamista varten saat kotiosoitteeseesi laskun, tai halutessasi firma voi lähettää paperisen version sijasta sähköisen laskun Postin NetPosti palveluun (johon tarvitset erilliset tunnukset sen toimiakseen).

Takaisinmaksu aikoina palvelun pikaluotoissa on joko 30 vrk tai 60 vrk, riippuen millaisilla ehdoilla ja minkäkokoisen summan otit pikalainana.

Kun olet maksanut vipin takaisin kokonaisuudessaan ja ajallaan, ja maksu on kirjautunut yrityksen tietojärjestelmään, voit hakea uutta pienlainaa palvelusta, sillä yhdellä asiakkaalla saa olla avoimena vain yksi luotto kerrallaan.

Euronic - Vippi Opas