Ferratum Finland

Ferratum Finland on yksi suurimmista Suomessa toimivista vippifirmoista, ja sen kautta voit ottaa pikalainana 50-1000 euroa, uutena asiakkaana kuitenkin vain 50-600 euroa.

Ferratum Group, joka on ollut osana vippimarkkinoita vuodesta 2005, toimii Suomen ohella myös 17 muussa maassa.

Yritys tarjoaa laajan vippivalikoimansa ohella myös joustavuutta luottojen hakuun, muun muassa edistyneiden teknisten ratkaisujen, kuten mobiilisovellutusten avulla.

Et tarvitse luotonhakuun firman kautta esimerkiksi takaajaa tai vakuutta/panttia, vaan niiden sijasta lainaehtoihin kuuluvat esimerkiksi täysi-ikäisyys (vähintään 18 vuoden ikä), Suomen kansalaisuus, sekä luottotietojen moitteettomuus.

Sinun kannattaa tutustua tarjolla olevien vippien lainaehtoihin yksityiskohtaisesti ja kokonaisuudessaan jo ennenkuin aloitat luoton hakemisen palvelusta.

Erityisen hyödyllistä on tutustua vippien todellisiin vuosikorkoihin, joita apuna käyttäen voit helposti vertailla pikalainojen hintoja eri vippifirmojen välillä.

Pienlainan hakeminen ja takaisinmaksaminen

Voit jättää lainahakemuksen Ferratumin palveluun 24/7, mutta hakemuksia käsitellään reaaliaikaisesti vain yrityksen toimistoaikojen puitteissa, ma-la klo 8-22 sekä sunnuntaisin klo 12-21.

Ensimmäistä kertaa vippipalvelua käyttäessäsi sinun tulee tunnistautua TUPAS verkkopankkitunnuksilla, joiden vaihtoehtona on postin kautta tunnistautuminen.

Varsinainen lainanhaku tapahtuu tämän jälkeen verkkolomakkeen kautta, ja saat osana tätä prosessia sähköposti osoitteeseesi lainan ehdot hyväksyttäväksi.

Kun yritys on tarkistanut jättämäsi tiedot mm. luottotietojen suhteen, saat tiedon lainapäätöksestä.

Jatkossa voit prosessin yhteydessä saamasi PIN koodin avulla hakea luottoa myös joko suoraan tekstiviesteillä tai Ferratumin mobiilisovellutuksen avulla.

Lainan takaisinmaksu tapahtuu Ferratumin lähettämän laskun avulla, jonka tulisi saapua kotiosoitteeseesi viikon sisällä lainan myöntämisestä.

Laskusta löytyvät kaikki tarpeelliset tiedot vipin takaisinmaksua silmälläpitäen.

Vippiluoton maksuaikoina on ottamastasi lainasummasta riippuen joko 15, 30, 60, tai 90 vrk, eikä tähän maksuaikatauluun ole mahdollista saada muutosta hakemalla, vaan se on kiinteä.

Kun olet maksanut ottamasi pikalainan takaisin ajallaan ja moitteettomasti, voit hakea uutta pienlainaa, sillä yhdellä asiakkaalla voi olla avoimena vain yksi pikavippi kerrallaan.

Ferratum Finland - Vippi Opas