Ferratum

Ferratum on osa 18 eri maassa toimivaa vippirahoitus konsernia, ja voit pikalainata sen kautta 50-1000 euron kokoisia summia, 15, 30, 60, 90 vrk maksuajalla.

Et tarvitse pienlainan hakuun palvelusta takaajia tai vakuutta/panttia.

Näiden sijaan lainan ehtoihin kuuluvat muun muassa se, että sinun tulee olla täysi-ikäinen Suomen kansalainen, joka on hoitanut raha-asiansa moitteettomasti.

Yritys tarkastaa annettujen tietojen oikeellisuuden, että ne vastaavat lainaehtoja, muun muassa henkilö- ja luottotietojen suhteen sekä Väestörekisterikeskuksen että Suomen Asiakastieto Oy:n ja/tai Bisnode Finland Oy:n rekistereistä.

Ennen kuin aloitat lainan hakemisen prosessin yrityksen palvelusta, sinun kannattaa tutustua tarjolla olevien pikaluottojen ehtoihin yksityiskohtaisesti...

...varsinkin todellisten vuosikorkojen suhteen, joiden avulla voit helposti vertailla eri vippifirmojen tarjouksia toisiinsa.

Pienluoton hakeminen ja maksaminen takaisin

Yrityksen pienlainan hakutavoihin kuuluvat verkkohakemus, tekstiviesti hakeminen, sekä lainan hakeminen mobiilisovellutuksella (joka toimii kaikissa Applen ja Androidin käyttöjärjestelmää käyttävissä älypuhelimissa sekä tableteissa).

Palvelun kautta voi hakea pikaluottoa 24/7, mutta hakemuksia käsitellään reaaliaikaisesti vain ma-la 8-22, sekä sunnuntaisin klo 12-21.

Jos haet vippiä firman kautta ensimmäistä kertaa, prosessi tapahtuu siten, että tunnistaudut palveluun TUPAS verkkopankki tunnuksia käyttäen. Jos sinulla ei ole verkkopankkitunnuksia, voit vaihtoehtoisesti tunnistautua Postin avulla.

Ensimmäisellä lainanhakukerralla saat myös henkilökohtaisen PIN koodin, jota voit hyödyntää seuraavilla lainanhakukerroilla tunnistautumisessa vaikkapa tekstiviestihaun (myös prepaid-liittymän avulla) kautta.

Kun yritys on käsitellyt vippihakemuksesi (tarkistaen mm. luottotietosi), saat luottopäätöksen.

Yritys toimittaa vipin takaisinmaksua silmälläpitäen sinulle laskun, josta ilmenevät kaikki ne tiedot, joita tarvitset pikalainan takaisinmaksuun.

Eräpäivinä yrityksen vipeissä on yleisesti joko 15 vrk, 30 vrk, 60 vrk, tai 90 vrk.

Takaisinmaksu aikoina voit 300, 400, ja 500 euron vippien valita myös erinä suoritettavan takaisinmaksun, siten...

...että 300 euron pikaluotto on mahdollista maksaa takaisin myös kahdessa erässä, 400 euron pikavippi maksetaan takaisin kahdessa erässä, ja 500 euron tai suuremman pikavipin takaisinmaksu on mahdollista myös kolmessa erässä.

Maksettuasi pikaluoton takaisin ajallaan ja kokonaisuudessaan, voit hakea palvelusta uutta vippiä, sillä yhdellä asiakkaalla saa olla avoimena vain yksi pikaluotto kerrallaan.

Ferratum - Vippi Opas