Fiksulaina

Fiksulaina Oy on seinäjokelainen vippifirma, jonka kautta voit lainata ilman takaajia tai vakuuksia/panttia 50-500 euroa, 14 vrk takaisinmaksu periodilla.

Lainaehtoihin kuuluu kuitenkin muun muassa se, että sinun tulee lainaa hakeaksesi olla vähintään 21-vuotias sekä luottokelpoinen.

Lisäksi voit hakea lainaa maksettavaksi vain omalle henkilökohtaiselle pankkitilillesi.

Kun olet jättänyt pienlaina hakemuksesi palveluun, yritys tarkistaa muun muassa luottokelpoisuutesi Suomen Asiakastieto Oy:stä tai muista tarjolla olevista luottotietorekisteristä.

Ennen luottopäätöstä yritys tarkastaa myös asiakkaan henkilötiedot ja puhelinnumeron näiden rekisterien ylläpitäjiltä.

Ennen kuin aloitat pikalainan hakemisen palvelusta, sinun kannattaa tutustua tarjolla olevien vippien ehtoihin yksityiskohtaisesti...

...varsinkin todellisten vuosikorkojen suhteen, joita käyttäen voit vertailla korkoja kilpailevien vippifirmojen tarjouksiin.

Pienlainan hakeminen ja pikaluoton maksaminen takaisin

Palvelusta on mahdollista hakea luottoa kahdella tavalla, verkkolomakkeella tai tekstiviestein (joiden kustannuksiin sinun kannattaa perehtyä ennen lainan hakemista).

Ensimmäistä kertaa vippiä hakiessasi sinun tulee kuitenkin jättää verkkohakemus (TUPAS verkkopankki koodien avulla).

Uutena asiakkaana palvelu antaa sinulle PIN koodin, jolla voit jatkossa hakea pikalainaa myös matkapuhelimella tekstiviestein.

Lainan hakuun liittyy summien suhteen ehtoja, siten, että voit hakea uutena asiakkaana 50-200 euron pikalainoja 14 vuorokaudeksi.

Kahden tämän tason lainan palvelusta ottamisen ja takaisinmaksamisen jälkeen voit kolmantena vippinä hakea 300 euron summaa, viidentenä lainana 400 euroa, ja aikaisintaan kuudentena lainana maksimisummaa 500 euroa.

Kun olet jättänyt hakemuksesi palveluun, ja yritys on tarkastanut mm. onko sinulla maksuhäiriöitä, saat luottopäätöksen.

Voit jättää luottohakemuksen 24/7, mutta hakemuksia käsitellään ja myönnettyjä vippejä maksetaan vain palvelun aukioloaikoina, ma-pe klo 9-21 ja la-su klo 11-18.

Pikavipin takaisinmaksamista varten yritys lähettää sinulle laskun, josta löytyvät kaikki tarpeelliset tiedot maksun suoritusta varten.

Maksuaikoina kaikissa palvelun vipeissä on 14 vrk, mutta voit saada tähän eräpäivään siirron yksinkertaisella tekstiviestillä, johon ohjeet ja hinnasto löytyvät palvelun nettisivuilta.

Maksettuasi lainaamisi pienlainan takaisin ajallaan ja kokonaisuudessaan, voit hakea uutta vippiä, sillä yhdellä asiakkaalla saa olla avoimena vain yksi pikalaina kerrallaan palvelusta.

Fiksulaina - Vippi Opas