FOC Capital

FOC Capital on suomalainen vippi alan yritys, jonka aputoiminimenä pienlaina markkinoilla on "Idealaina". Idealainan kautta voit ottaa pikalainana 50-300 euroa, 14 vrk - 28 vrk maksuajalla.

Palvelun kautta vipin hakemiseen edellytettyihin lainaehtoihin kuuluvat muun muassa 19-vuoden minimi-ikä sekä Suomen kansalaisuus, mutta et kuitenkaan tarvitse pikalainan saamiseen esimerkiksi takaajaa tai vakuutta.

Myös luottotietojesi täytyy olla kunnossa, joka käytännössä tarkoittaa että sinulla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä Suomen Asiakastiedon tai vastaavan luottorekisterin ylläpitäjän tietokannassa.

Ennenkuin aloitat vippiluoton hakemisen, sinun kannattaa tutustua luottojen lainaehtoihin yksityiskohtaisesti ja kokonaisuudessaan, varsinkin suhteessa lainan hakemisen kustannuksiin ja vipin todelliseen vuosikorkoon.

Näistä lainan hakemisen kustannukset tulevat maksettavaksesi vaikka firma ei luottoa myöntäisikään, ja toisaalta todellisten vuosikorkojen avulla voit helposti vertailla vippitarjouksia (samoillle summille ja maksuajoille) eri pikalainafirmojen välillä, parhaan hinnan löytämiseksi.

Idealaina vipin hakuprosessi sekä takaisinmaksaminen

Lainaa haetaan palvelussa joko web-verkkohakemuksena tai matkapuhelimella SMS tekstiviestien kautta (jolloin et tarvitse hakuun nettiyhteyttä).

Uutena asiakkaana sinun tulee kuitenkin ensin tunnistautua TUPAS verkkopankkitunnuksia käyttäen, jonka myötä saat oman, henkilökohtaisen PIN koodin.

Varsinainen lainanhaku tapahtuu tämän PIN koodin käytön avulla, joka mahdollistaa myös tekstiviesti vippihaun.

Tutustu näiden tekstiviestien hinnoitteluun ennenkuin aloitat luotonhaun, sillä viestit on hinnoiteltu erikseen, ja tulevat maksettavaksesi, vaikka yritys ei vippiä myöntäisikään.

Kun olet jättänyt hakemuksesi, palvelu tarkistaa jättämäsi tiedot ja niiden vastaavuuden lainaehtoihin, jonka jälkeen saat lainapäätöksen.

Laina-aikoina palvelun pikaluotoissa on 14-28 vrk, ja luoton takaisinmaksua varten yritys lähettää sinulle kotiosoitteeseesi laskun, josta löytyvät kaikki tarpeelliset tiedot maksun suorittamista varten.

Maksettuasi pienluoton takaisin moitteettomasti ja ajallaan (ja maksu on rekisteröitynyt palvelun tietokantaan), voit hakea yritykseltä uutta pikalainaa, sillä yhdellä asiakkaalla voi olla avoinna vain yksi vippi kerrallaan.

FOC Capital - Vippi Opas