Fundior Credit

Fundior Credit on helsinkiläinen vippilaina palvelu, jonka kautta on mahdollista lainata 300-1000 euroa, 1 kk - 12 kk maksuajoilla.

Pikaluottojen lisäksi Fundior tarjoaa asiakkailleen myös "Fundior Flex" nimisiä kulutusluottoja 1001 - 6000 euroa summille...

...jotka myönnetään tosin vain aiemmin luottoa hakeneille asiakkaille, jotka ovat hoitaneet velvoitteensa palvelussa ajallaan ja moitteettomasti.

Et tarvitse pikavipin hakemiseen palvelusta takaajia tai vakuuksia, vaan niiden sijaan ehtoihin kuuluvat esimerkiksi minimissään 21-vuoden ikä, vakituinen osoite Suomessa, sekä moitteettomat luottotiedot.

Näiden ohella ehtoihin kuuluu myös porrastetut luottomäärät uusille asiakkaille siten, että uutena asiakkaana voit 21-24 vuotiaana saada vippinä 300-500 euroa ja 25-vuodesta ylöspäin enintään 1000 euroa.

Vanhoille asiakkaille, eli henkilöille, joille on jo aikaisemmin myönnetty luotto, ja jotka ovat hoitaneet luottosopimukseen perustuvat velvollisuutensa moitteettomasti...

...voivat saada pikalainana/kulutusluottona palvelusta 21-24-vuotiaana 300-3000 euroa ja yli 25-vuotiaana 300-6000 euroa

Ennen lainanhakemisen prosessin aloittamista sinun kannattaa tutustua lainan ehtoihin yksityiskohtaisesti, mukaanlukien vipin todelliset vuosikorot, lainan käsittelyajat, sekä muut ehdot.

Pikavipin hakeminen palvelusta ja lainan takaisinmaksaminen

Voit jättää verkkohakemuksena tai asiakaspalveluun soitettuna jätetyn lainahakemuksen 24/7, mutta hakemuksia käsitellään vain Fundiorin toimistoaikoina, arkipäivisin.

Kun olet jättänyt lainahakemuksen palveluun, firma tarkistaa luoton myöntämiseen vaikuttavia taustatietojasi, kuten luottotietosi ja osoitetietosi.

Tämän jälkeen saat lainapäätöksen, ja vipin tilille maksamise jälkeen Fundior lähettää sinulle takaisinmaksua silmälläpitäen laskun, josta löytyvät kaikki tarpeelliset tiedot.

1 kk - 12 kk takaisinmaksuun on mahdollista tehdä muutoksia, jotka on hinnoiteltu erikseen. Eräpäivän muutoksia koskevat tiedustelut tulee soittaa Fundiorin asiakaspalveluun, ja muutoin ohjeet tähän prosessiin löytyvät palvelun nettisivuilta.

Kun olet maksanut pikavippinä ottamasi lainan takaisin ajallaan ja kokonaisuudessaan, voit ottaa uuden vipin, sillä yhdellä asiakkaalla voi olla palvelusta avoinna ainoastaan yksi vippi kerrallaan.

Fundior Credit - Vippi Opas