G4-Vippi

G4-vippi on ACT Rahoitus Oy:n pikalaina palvelu netissä, jonka avulla voit ottaa pienluottona 20-600 euroa lyhytaikaiseen rahantarpeeseen, 14 tai 28 vrk takaisinmaksuajalla.

Muihin ACT Rahoituksen palveluihin, joita voit käyttää pikaluoton hakuun, kuuluvat esimerkiksi Salamavippi, Vippimoney, sekä Weblaina.

Sinulla voi olla kuitenkin vain yksi luotto avoimena eri yrityksen toiminimien kautta kerrallaan, ja uutta voit hakea, kun aikaisempi vippi on maksettu takaisin ajallaan ja moitteettomasti.

Palvelussa lainanhakuun ei tarvita esimerkiksi takaajaa tai vakuutta/panttia.

Niiden sijaan lainaehtoihin kuitenkin lukeutuvat mm. vähintään 18-vuoden ikä, Suomen kansalaisuus, sekä julkinen omissa nimissä oleva matkapuhelinliittymä.

Ennen lainahakemuksen aloittamista sinun kannattaa tutustua kaikkiin luottoehtoihin yksityiskohtaisesti, varsinkin lainan todellisiin vuosikorkoihin ja vipin takaisinmaksuun liittyviin ehtoihin.

Näistä pienluottojen todellisia vuosikorkoja käyttämällä voit helposti vertailla eri vippien hintoja toisiinsa (samoilla summilla ja takaisinmaksu-ajoilla), eri pikalaina yritysten tarjousten kesken.

Pikaluoton ottamisprosessi ja vipin takaisinmaksu

Uutena asiakkaana sinun tulee aina tunnistautua palveluun käyttäen TUPAS verkkopankki tunnuksia (S-Pankki, Säästöpankki, Nordea, tai Osuuspankki).

Tämän tunnistautumisen myötä saat oman, henkilökohtaisen PIN-koodin, jota käyttäen varsinainen pikalainan hakeminen tapahtuu SMS tekstiviestejä käyttäen.

Ennen kuin aloitat tämän vippiluoton hakemisen, tutustu myös näiden tekstiviestien hinnoitteluun, sillä nämä kulut tulevat maksettavaksesi, vaikka yritys ei pienlainaa sinulle myöntäisikään.

Voit jättää lainahakemuksen palveluun 24/7, mutta hakemuksia ACT Rahoitus käsittelee vain toimisto-aikoinaan, ma-su klo 7-23, jolloin myös vippiluottoja maksetaan asiakkaiden tileille.

Luoton takaisinmaksua varten yritys lähettää sinulle sähköpostiisi laskun, josta löytyvät kaikki tarpeelliset tiedot pikalainan takaisinmaksua silmälläpitäen.

Halutessasi voit pyytää yritystä lähettämään sinulle paperilaskun kotiosoitteeseesi.

Eräpäivinä palvelun vippilainoilla on joko 14 vrk tai 28 vrk, riippuen millaisin ehdoin ja kuinka suuren summan otit vippinä.

G4-vippi - Vippi Opas