Get Capital

Get Capital on jyväskyläläinen vippifirma, joka toimii myös aputoiminimellä "Vippi-Laina.fi", ja jonka kautta voit pikalainata 50-1000 euroa.

Hakiaksesi firman palveluista pienluottoa, et tarvitse esimerkiksi panttia/vakuutta tai takaajaa.

Niiden sijaan lainaehtoihin kuuluu mm. vaatimus että olet vähintään 18-vuoden ikäinen, sinulla ei ole luottohäiriöitä...

...ja lisäksi sinun tulee olla Suomen kansalainen, omistaa Suomessa oleva postiosoite ja asuinpaikka, sekä suomalaisessa pankissa oleva henkilökohtainen pankkitili.

Lainaehtoihin kokonaisuudessaan (jotka löytyvät palvelun verkkosivuilta) kannattaa tutustua ennen lainaprosessin aloittamista, varsinkin suhteessa vipin todellisiin vuosikorkoihin.

Todellisia vuosikorkoja käyttäen voit helposti vertailla firman tarjouksia kilpailijoiden vippien hintoihin.

Pikaluoton hakemisprosessi sekä maksaminen takaisin

Voit hakea lainaa palvelusta joko tekstiviestillä, verkkohakemuksella, tai soittamalla asiakaspalvelunumeroon.

Voit jättää hakemuksen palveluun 24/7, mutta firma käsittelee hakemuksesi ja maksaa myönnetyt lainat vain toimistoaikoina, jotka ovat ma-la kello 08-22 ja su 12-21.

Lainattaviin summiin liittyy ehtoja, joiden perusteella voit uutena 21-vuotta täyttäneenä asiakkaana hakea pikavippiä korkeintaan 200 euroa, 23-vuotta täyttäneenä korkeintaan 400 euroa...

....ja toisaalta 18-20-vuotiaat voivat hakea korkeintaan 50 euron lainaa.

Suurimmat palvelusta saatavilla olevat pikaluotot, 500-1000 euroa, ovat tarjolla vain 25-vuotta täyttäneille asiakkaille.

Kun olet jättänyt pienlaina hakemuksesi palveluun, firma tarkistaa muun muassa luottotietosi, jonka jälkeen saat luottopäätöksen.

Myönnetyn lainan takaisinmaksua varten firma lähettää sinulle koti- ja postiosoitteeseen laskun, josta löytyvät kaikki tiedot vipin maksamista silmälläpitäen.

Laina-aika palvelun kautta pikalainaa otettaessa on 14 vrk tai 30 vrk 50-400 euron lainoille, kun taas 500-1000 euron lainoille maksuaikana on 60 vrk.

Voit siirtää myös eräpäivää halutessasi (ei mahdollista 500-1000 euron luotoissa) yksinkertaista tekstiviestiä käyttäen, johon ohjeet ja hinnasto löytyvät palvelun nettisivuilta.

Kun olet maksanut vippiluoton takaisin, voit hakea palvelusta uutta vippiä, sillä yhdellä asiakkaalla saa olla avoimena vain yksi pikalaina kerrallaan.

Get Capital - Vippi Opas