Halpa Pikavippi

Kun etsit halpa pikavippi tarjouksia todellisten luoton vuosikorkojen perusteella, muista ottaa huomioon myös lainanhaun tavan mukanaan tuomat kustannukset.

Useimmiten vippialan toimijoilla on tarjolla kaksi tai kolme erilaista tapaa hakea pikalainaa - tyypillisesti verkkohakemuksena, SMS tekstiviestein, tai soittamalla firman asiakaspalveluun.

Koska näistä verkkolomakkeen kautta tapahtuva vipin hakeminen on normaalisti ilmainen vaihtoehto, yrityksen lainaehdoissa ilmoitettu luoton todellinen vuosikorko on useimmiten ilmoitettu olettaen että asiakas käyttää verkkohakemusta.

Jos kuitenkin päätät hakea pienlainaa SMS tekstiviestein tai soittamalla asiakaspalveluun, esimerkiksi mukavuussyistä, näihin hakutapoihin voi liittyä huomattavia kustannuksia, jotka jäävät maksettavaksesi, vaikka vippifirma ei luottoa myöntäisikään.

Nämä kustannukset voivat nostaa varsinkin pienten vippilainojen kustannuksia huomattavasti, joten ota ne aina huomioon tehdessäsi laskelmia halvimman pikalainan löytämiseksi.

Halvan pienluoton löytämiseksi on käytännössä kaksi tapaa, joko tehdä perusteellinen vippifirmojen kartoitus henkilökohtaisesti, tai käyttäen apuna vippilaina vertailuja tekeviä nettisivuja.

Vippivertailu palvelut vs vertailujen tekeminen itsenäisesti

Useimmat halvimman pikalainan etsijät käyttävät apunaan vippivertailuja jo valmiiksi tehneitä nettipalveluja, kuten VippiVertailu.com sivustoa, jonka kautta voit vertailla myös kulutusluottoja.

VippiVertailu.com palvelu on esimerkiksi erittäin kattava, sillä kun viimeksi tarkistin palvelun, sen tietokannassa oli tiedot 52:n pikalaina yrityksen luotoista, kokonaismäärän ollessa Suomessa hieman yli 80 alan yritystä.

Jos teet tällaisen vertailun vippivertailu palvelua hyödyntäen, riskinä on toisin sanoen se, että niiden yritysten joukosta, joiden tietoja ei löydy vertailusivuston kautta, löytyy vielä halvempi tarjous.

Voit tätä silmälläpitäen tarkistaa jäljellejäävät palvelun manuaalisesti, käyttäen apuna Etelä-Suomen Lääninhallituksen julkaisemaa tuoreinta listaa vippialan yrityksistä, joka julkaistaan "Luotonantajarekisteri" tilaston muodossa, PDF formaatissa kerran kuukaudessa.

Se, kannattaako tällainen manuaalinen kartoitus, riippu mm. siitä, kuinka korkealle hinnoittelet ajankäyttösi tähän tarkoitukseen, ja toisaalta lainan määrästä, eli kuinka suuresta säästöstä maksimissaan on kysymys.

Halpa Pikavippi - Vippi Opas